Να σας μιλήσουμε για την Άλμπα. Πανέξυπνη τύπισσα, σταμπάρισε, θα το πούμε λαϊκά, τους ανθρώπους που θα ήταν η σωτηρία της, τους ακολουθούσε καθημερινά και την κατάλληλη στιγμή έκανε την επίθεση της. Με φιλιά. Δεν τους άφησε περιθώριο. Τους στρίμωξε τόσο πολύ που δεν τους άφησε περιθώρια αντίδρασης.

Η Άλμπα γεννήθηκε σε κάποιο χωριό με μεγάλο υψόμετρο, σήμερα που μιλάμε και γράφουμε είναι καλυμμένο από κάνα δυο μέτρα χιόνι. Ίσως δεν ζούσε καν. Ίσως είχε συγγενείς τσοπανόσκυλα, ξέρετε αυτά τα πλάσματα που λατρεύουμε να δίνουμε για υιοθεσία γιατί έχουν αυτόν τον μοναδικό χαρακτήρα. Αγαπούν και αφοσιώνονται, λατρεύουν με πάθος και όχι, σε αντίθεση με το τι λένε οι φήμες δεν γίνονται κτητικοί με το χώρο τους εφόσον μάθουν, όπως όλοι οι σκύλοι, σωστά. Έχετε δεχτεί επίθεση από Γιορκσάιρ; Αν όχι, μη μιλάτε για το χώρο των τσοπανιων. Η Άλμπα ζήτησε να σωθεί, το κέρδισε με το χαρακτήρα της και τους τρόπους της και ήρθε στην Αθήνα με το ταγάρι της στον ώμο και όνειρα και ελπίδες για το μέλλον.

Φιλοξενείται σε σπίτι, έχει απίστευτους τρόπους, δεν έχει λερώσει, δεν έχει κάνει ζημιά, δεν έχει πειράξει. Περιμένει υπομονετικά τη βόλτα της. Είναι καλή με άλλους σκύλους, πολύ παιχνιδιάρα, δεν ξέρουμε αν θα μπορούσε να συζήσει με γατούλες διότι για παιχνίδι τις κυνηγά. Είναι γεννημένη περίπου τον Μάιο του 20, είναι εμβολιασμένη και είναι υγιής.

Ζυγίζει γύρω στα 22 κιλά, είναι το κλασσικό μεσαίο μέγεθος. Καταπληκτική στο αυτοκίνητο, άνετη με τον κόσμο, ψάχνουμε να βρούμε κακό και δεν μας βγάζει κάτι. Θέλουμε να της βρούμε ένα σπίτι που θα την αγαπήσουν και θα την εκτιμήσουν πολύ. Μήπως γνωρίζετε κάποιο; Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής, στειρωμένη, με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ. Τηλ. 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο.

Κατηγορίες: ΣΚΥΛΟΙ