Την έχουμε κάποιες μέρες και σκεφτόμαστε αν θα της κάνουμε αγγελία ή αν θα την κρατήσουμε για εμάς. Αυτό βασικά το κάνουμε με όλους τους σκύλους μας επειδή είναι όλοι τόσο καλοί που τους θέλουμε όλους για εμάς!

Τελικά αποφασίσαμε να βρούμε και σε αυτή όπως και σε τόσα άλλα ένα υπέροχο σπίτι και μια οικογένεια. Και λέγοντας υπέροχο σπίτι δεν μιλάμε για τοίχους ή ντουβάρια ή ακριβά έπιπλα και γυαλισμένα παρκέ. Μιλάμε για σπιτικό…Να σας συστήσουμε την Ανθή. Ένα χαρούμενο κορίτσι περίπου ενός έτους. Αγαπά όλον τον κόσμο και όλους τους σκύλους του κόσμο. Είναι πολύ έξυπνη και μαθαίνει πολύ γρήγορα.

Σε αυτή τη φάση θεωρείται λίγο άτακτη γιατί δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε πολλά μαζί της αλλά ότι δοκιμάσαμε το κατάλαβε κ το έπιασε με τη μία. Τη λέτε και γάτα την Ανθή.

Αν είστε μόνος ή οικογένεια ή μόνος και ετοιμάζεστε για οικογένεια ή ότι και να είστε η Ανθή είναι πολύ πιθανό να είναι ο σκύλος για εσάς και το σπιτικό που ψάχνει να είναι το δικό σας.

Είναι μεσαίο μέγεθος, γύρω στα 22 κιλά .Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής στειρωμένη με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ. Τηλ επικοινωνίας 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο.

Κατηγορίες: ΣΚΥΛΟΙ