Ένα από τα μεγάλα “κρίμα” είναι οι σκύλοι που “σώθηκαν” για να ξεχαστούν σε καταφύγια ή σε πανσιόν με μηδενική προοπτική υιοθεσίας. Είναι σαν κάτι προβλήματα που τα αγνοείς, κάνεις ότι δεν υπάρχουν, τα βάζεις στην άκρη, λες θα ασχοληθώ αργότερα και δεν ασχολείσαι ποτέ.

Μόνο που δεν είναι προβλήματα, ούτε καν. Είναι αληθινά πλάσματα, ξυπνούν το πρωί, κοιμούνται το βράδυ και ανάμεσα ζουν και υπάρχουν και αναπνέουν και αναμένουν ένα σπιτικό. Μια δική τους οικογένεια, μια αγκαλιά να κουρνιάσουν το βράδυ. Οι σκύλοι δεν κρατούν κακίες, δεν μετρούν μέρες, δεν κλαίνε για το χρόνο που πέρασε, δεν έχουν τέτοιες ανησυχίες. Εμείς τις έχουμε.

Οι σκύλοι ξυπνούν κάθε μέρα έχοντας σκοπό να ζήσουν την καλύτερη ημέρα της ζωής τους, κάτι που θα έπρεπε να προσπαθήσουμε πολύ να το κάνουμε και εμείς. Αυτή είναι η Έζια. Είναι γεννημένη τον Φεβρουάριο του 2021 περίπου. Είναι μεσαίο μέγεθος, το σπιτίσιο το σωστό, είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη, υγιέστατη και περιχαρής.

Είναι κοινωνική, αγαπά όλους τους άλλους σκύλους, όλους τους ανθρώπους, είναι αρκετά πιθανό να είναι πολύ καλή και με γάτες. Είναι η ώρα της να βρει σπίτι, δεν νομίζετε; Ναι. Τηλ 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο. Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής.

Κατηγορίες: ΣΚΥΛΟΙ