Υπάρχουν δύο τύποι σκύλων. Ή δύο τύποι ανθρώπων; Ή περισσότεροι; Τέλος πάντων, υπάρχουν οι άνθρωποι που περπατούν στο δρόμο με κοινούς σκύλους, μπεζ, μαύρους, ρατσατους που είναι όλοι ίδιοι και οι υπάρχουν και οι άλλοι. Οι άνθρωποι που περπατούν με ένα σκύλο μοναδικό, που όμοιος του δεν υπάρχει και δεν υπάρχει και που όσοι τον βλέπουν λένε:

“Πωωωωω ρε, δες. Τι σκύλος είναι αυτός;!”

Ε, για να καταλάβετε τέτοιος σκύλος είναι ο Τζιμακος.
Σκύλος μεγαλόσωμος και σκύλος που δεν έχουμε ιδέα τι είναι. Έχει ένα φανταστικό χρώμα καφετί με κάτι ξανθιές ανταύγειες από κάτω λες και βγήκε από κομμωτήριο στο Παρίσι.

Σκύλος με τεράστια φουντωτή ουρά, αυτές που ανεμίζουν πέρα δώθε την ώρα που περπατούν περήφανα. Σκύλος με καρδιά κουταβιου και συμπεριφορά κυρίου, σκύλος που τον φορτώνεις στο αυτοκίνητο και προκαλεί κυκλοφοριακό χάος επειδή όλοι τον χαζεύουν.

Ο Τζιμακος είναι σκύλος όνειρο και το όνειρο ψάχνει σπίτι οπότε δείτε να το κάνετε το δικό σας όνειρο. Είναι περίπου 5 ετών, υγιής. Θα δοθεί στειρωμένος με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ μόνο εντός Αττικής. Τηλ. 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο.

Κατηγορίες: ΣΚΥΛΟΙ