Με λένε Μπράντι ή Μπράντυ, σαν το ποτό ή από το ποτό; Φταίει μάλλον το χρώμα μου.
Οι άνθρωποι που με βρήκαν και με αγαπούν μου έδωσαν το όνομα αυτό. Δεν ξέρω γιατί.

Μιλάνε συνεχώς όταν με βλέπουν και λένε ότι είμαι ζεστούλης και γλυκούλης, με αυτό το υπέροχο καστανόξανθο τρίχωμα μου και λένε πόσο πολύ θέλουν να με ζουλάνε.

Εμένα, να σας πω την αλήθεια, η μόνη μου έννοια είναι αν το μπραντι τρώγεται γιατί γενικά είμαι λιχουδης, είμαι όμως και πολύ χαρούμενος και αν συνδυαστούν και τα δύο να ξέρετε ότι μπορώ να κάνω τα πάντα.

Θα ήθελα το νέο έτος να μου φέρει ένα σπίτι στο οποίο θα μπορούσα να έχω έναν άνθρωπο να ασχοληθεί μαζί μου, να μου δείξει κάποια πράγματα, είμαι πολύ καλός και μαθαίνω αμέσως

Πηγαίνω βόλτες και κάθομαι ήρεμα και υπομονετικά μαζί σου να απολαύσεις τον καφέ σου. Κοιμάμαι με τις ώρες αρκεί να έχουμε περάσει χρόνο μαζί και να έχω μασουλήσει τα παιχνίδια μου.

Τρώω γρήγορα το φαγητό μου ώστε να υπάρχει χώρος να προσθέσεις κι άλλο και γενικά είμαι η καλύτερη παρέα!
Θα ήθελες να με πάρεις σπίτι σου;

Απ’ότι θυμάμαι γεννήθηκα τον Μάιο του 2017. Είμαι μεσαίο μέγεθος, στειρωμένος, εμβολιασμένος και υγιής. Διαθέτω βιβλιάριο υγείας και μικροτσίπ. Θα με δώσουν με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Αν ενδιαφέρεσαι να τα πίνουμε μαζί μπορείς να καλέσεις 6945598760 μετά τις 6 καθημερινά ή Σαββατοκύριακο πρωί και απόγευμα.

Κατηγορίες: ΣΚΥΛΟΙ

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *