Με λένε Μπράντι ή Μπράντυ, σαν το ποτό ή από το ποτό; Φταίει μάλλον το χρώμα μου.

Θα μπορούσα να συνδυαστώ με φαγητό, μπορείτε όμως να με απολαύσετε και σκέτο.

Κανονικά έπρεπε να γίνω μοντέλο. Τα λεπτά χαρακτηριστικά μου σε συνδυασμό με το αθλητικό κορμί μου θα ήταν περιζήτητα στις μεγάλες πασαρέλες.

Τα απέρριψα όλα, αποφάσισα να γίνω σκύλος. Σκύλος και σύντροφος, τα έχω καταφέρει θαυμάσια απλά δεν έχω βρει το σύντροφο ακόμα.

Μιλάνε συνεχώς όταν με βλέπουν και λένε ότι είμαι ζεστούλης και γλυκούλης, με αυτό το υπέροχο καστανόξανθο τρίχωμα μου και λένε πόσο πολύ θέλουν να με ζουλάνε.

Εγώ θα προτιμούσα να με ζουλάει ένα ζευγάρι ή κάποιος μόνος. Είμαι επιφυλακτικός με τα παιδιά, δεν έχω θέμα μαζί τους απλά είναι μικρά πλασματακια που κάνουν φασαρία, είναι απρόβλεπτα, μαζεύονται μερικές φορές πολλά μαζί και δεν ξέρω πως να τα αντιμετωπίσω.

Θα ήθελα σύντομα ένα σπίτι στο οποίο θα μπορούσα να έχω έναν άνθρωπο να ασχοληθεί μαζί μου, να μου δείξει κάποια πράγματα, είμαι πολύ καλός και μαθαίνω αμέσως.

Πηγαίνω βόλτες και κάθομαι ήρεμα και υπομονετικά μαζί σου να απολαύσεις τον καφέ σου. Κοιμάμαι με τις ώρες αρκεί να έχουμε περάσει χρόνο μαζί και να έχω μασουλήσει τα παιχνίδια μου. Είμαι πολύ καλός στο αυτοκίνητο.

Τρώω γρήγορα το φαγητό μου ώστε να υπάρχει χώρος να προσθέσεις κι άλλο και γενικά είμαι η καλύτερη παρέα!

Θα ήθελες να με πάρεις σπίτι σου;

Είμαι μεσαίο μέγεθος, στειρωμένος και εμβολιασμένος και υγιής. Γεννήθηκα κατά τα μέσα του 2017.

Θα με δώσουν μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ.

Αν ενδιαφέρεσαι να τα πίνουμε μαζί μπορείς να καλέσεις 6945598760 μετά τις 6 καθημερινά ή Σαββατοκύριακο πρωί και απόγευμα.