6 Οκτωβρίου βρέθηκε στην άνω Γλυφάδα, γλίτωσε 3-4 φορές από αυτοκίνητα που πήγαν να τον πατήσουν μέχρι που τον μάζεψαν κάποιοι άνθρωποι.

Δεν τον ζήτησε κανείς, δεν σκάσαμε να σας πούμε την αλήθεια, πήρε μια καλή αποπαρασιτωση, έφαγε μια καλή τροφή, έχασε την πηγή του κακού για σκύλους της δυναμικής του (στειρώθηκε) και έγινε αγαπούλας. Αγαπούλας δυνατός.

Ααα, κρατήσαμε, μαζί με περιλαίμιο υφασμάτινο, την αλυσίδα στο λαιμό γιατί του πάει. Σαν κολιέ.

Να σας συστήσουμε, ξανά, λοιπόν, τον Τάκη. Έχοντας κάτι από το ροτβάιλερ, δεν θα μιλήσουμε για καθαροαιμία, είναι τουλάχιστον γελοίο σε αυτή τη χώρα, χωρίς χαρτιά κτλ, είναι ένας τύπος ωραίος και δυναμικός.

Αναζητά άνθρωπο, ζευγάρι το πολύ, ιδίων χαρακτηριστικών. Δυναμικοί και οδηγοί. Δεν θα ήταν κατάλληλος για μικρά παιδιά γιατί ίσως τα δει ως παιχνίδια του. Είναι καλός στη βόλτα, καθαρός στο χώρο του, μυαλό ξουραφι, μαθαίνει και ακούει. Δεν κάνει σε καμία περίπτωση με γάτες.

Αν είστε ο άνθρωπος του λοιπόν μπορείτε να καλέσετε να σας δούμε, να τον δείτε και να τα πούμε από κοντά. Ο Τάκης είναι περίπου 3-4 ετών, υγιής και στειρωμένος. Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσιπ. Τηλ 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο.

Κατηγορίες: ΣΚΥΛΟΙ