Δεν συνηθίζουμε να αναφερόμαστε στους σκύλους μας σαν “αρκουδάκια” ή ότι παραπλήσιο παραπέμπει σε λούτρινο, για τον Θέμη όμως ίσως πρέπει να κάνουμε μία εξαίρεση.
Η όψη, ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά του δεν μας αφήνουν περιθώριο.
Εμφανίστηκε τέλη Ιανουαρίου του 23 με το φιλαράκι του το Μίλτο στην Άνω Γλυφάδα. Πιάστηκε με πολύ μεγάλη δυσκολία, όχι επειδή ήταν άγριος, επειδή φοβόταν…
Από τότε φιλοξενείται, ζει απλά, σε ένα χώρο στον οποίο περνάει αρκετές ώρες της μέρας μόνος έχοντας παρέα τα δύο του φιλαράκια τα οποία είναι ο Τάκης και ο Ηλίας, με τον Ηλία νοιώθει άνετος, “κρύβεται” από πίσω του.
Με την επιμονή και υπομονή των ελάχιστων εθελοντών έμαθε να μη φοβάται τους ανθρώπους και τον έξω κόσμο, μιλάμε για έναν σκύλο που έκανε πάνω από 6 μήνες να δεχτεί οδηγό βόλτας.
Ο Θέμης αγαπά τους ανθρώπους απλά δεν ξέρει τι να κάνει και πως να διαχειριστεί την αγάπη που δέχεται όταν τη δέχεται.
Δεν είναι κακός, σε καμία περίπτωση, δεν έχει ιδέα τι σημαίνει κακία, είναι μάλλον ο μεγαλύτερος φοβιτσιάρης που γνωρίσαμε ποτέ.
Θα ήταν φανταστικό αν θα μπορούσε να βρεθεί ένας άνθρωπος για εκείνον, ένας χώρος πιο μεγάλος και ασφαλής και είμαστε σίγουρες ότι θα άνοιγε την καρδιά του σε όλον τον κόσμο. Ένας άνθρωπος να του μάθει να μην κρύβεται πίσω από τα φιλαράκια του, να δουλέψει μαζί για να χτίσει την αυτοπεποίθηση του, ένας άνθρωπος να τον αγαπήσει.
Είναι γεννημένος περίπου τον 9/2020, είναι υγιής και στειρωμένος.
Θα δοθεί εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ.
τηλ 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο.
Μήπως είστε ο άνθρωπος για το Θέμη;