Παρουσίαση3

Όπως κάθε χρόνο εδώ και 30 πλέον χρόνια, ο Άγιος Βασίλης παρκάρει το έλκυθρό του και περνάει ένα διήμερο λίγο πριν τα Χριστούγεννα σε αυτό που ξέρουν όλοι πλέον, το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο παζάρι των νοτίων προαστίων, το παζάρι του ΣΠΑΖ.
Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου του 2016 από τις 10 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα θα συναντηθούμε στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, δίπλα στο Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού.
Εκεί θα βρείτε υπέροχα χειροτεχνήματα φτιαγμένα με πολύ αγάπη και μεράκι από τους καλεσμένους εκθέτες μας και θα βρείτε τους αγαπημένους μας καλεσμένους:
*Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες «Ο ΕΡΜΗΣ» (https://www.facebook.com/ermisplus)
*Save A Greek Stray
https://www.facebook.com/saveagreekstray)
*Γαϊδουροχώρα
(https://www.facebook.com/Gaidourohora)
*Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού
(https://www.facebook.com/ednygr)
*Make A Wish
(https://www.facebook.com/MakeAWishGreece)
Θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε την πασίγνωστη τόμπολα και θα μπορέσετε να αγοράσετε λαχνούς συμμετέχοντας έτσι στη λοταρία μας και αυξάνοντας τις πιθανότητες να κερδίσετε ένα από τα πραγματικά εκατοντάδες δώρα, ταξίδια, τηλεοράσεις, υπηρεσίες, ότι σκεφτείτε το έχουμε!
Σίγουρα θα έχετε ακούσει για τον φανταστικό μπουφέ μας, με πολλά και διάφορα εδέσματα, φτιαγμένα από τα χεράκια των εθελοντών μας αλλά και από τις δωρεές των αγαπημένων μας φίλων. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα πασίγνωστα hot dog μας και vegetarian!
Ο δε καφές, όμοιος του ούτε στην Βραζιλία!
Τέλος, φυσικά θα βρείτε τους εθελοντές του ΣΠΑΖ έτοιμους να σας μιλήσουν για το έργο το ΣΠΑΖ ο οποίος φέτος συμπλήρωσε αισίως τα 30 χρόνια ενεργής δράσης. Θα μπορέσετε να μάθετε ποιος είναι και τι κάνει καθώς τι μπορείτε να κάνετε και εσείς για να βοηθήσετε τα αδέσποτα.
Θα δείτε κάποια από τους σκύλους και τις γάτες μας που ψάχνουν σπίτι και θα δείτε πολλά δάκρυα χαράς όταν μας έρχονται ως επισκέπτες πλέον τα αγαπημένα μας υιοθετημένα.
Θα μπορέσετε να ψωνίσετε ΣΠΑΖ-ο- καλούδια που με πολλή αγάπη σας ετοιμάσαμε και φέτος όπως το ημερολόγιο του 2017 και άλλα που δεν σας τα λέμε ακόμα!
Μην ξεχνάτε ότι όλα τα έσοδα πάνε στα αδέσποτα και ότι χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε και τα επόμενα 30 χρόνια. Να βοηθάμε τα αδέσποτα.

Πώς θα μας βρείτε:
Λεωφόρος Βουλιαγμένης από Αθήνα προς Γλυφάδα – Στρίβετε δεξιά στο φανάρι ακριβώς πριν την ψηλή κόκκινη άσπρη δεξαμενή νερού. Ακριβώς στην Τροχαία Ελληνικού.

Λεωφόρος Βουλιαγμένης από Γλυφάδα προς Αθήνα – Στρίβετε αριστερά στο φάναρι μετά το Μετρό στάση Ελληνικό. Ακριβώς στην Τροχαία Ελληνικού.

Ελπίζουμε να σας δουμε στο Μπαζάρ 🙂