Στις 9 και 10 Δεκεμβρίου πρέπει να έρθετε στο Διασχολικό Κέντρο του δήμου Γλυφάδας και να δείτε πανέμορφα πράγματα και τεράστια χαμόγελα.
Θα βρείτε στον μπουφέ μας σπιτικά γλυκά και αλμυρά φτιαγμένα με πολύ πολύ αγάπη. Θα βρείτε καφέ και τσάι, αναψυκτικά και σανγκριά.
Στους πάγκους των καλεσμένων θα βρείτε όλων των ειδών καλούδια και χειροποίητα δώρα φτιαγμένα ένα ένα από τους μοναδικούς καλεσμένους μας.
Θα βρείτε τεράστιους πάγκους με μεταχειρισμένα είδη σε τόσο καλή κατάσταση που θα νομίζετε ότι είναι καινούρια!
Θα βρείτε αυτή τη φανταστική γυάλα με τα αυτά τα μικρά μαγικά χαρτάκια, ναι, της τόμπολας!
SPAZ_XmasBazaar_AfissaGR_Web
Θα βρείτε χώρους στους οποίους τα μικρά παιδιά θα μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά μαθαίνοντας πολλά όμορφα πράγματα για τα ζώα.
Θα βρείτε τις νέες αλλά και κάποιες από τις προηγούμενες -συλλεκτικές πλέον- μπλούζες του ΣΠΑΖ καθώς και φούτερ και κούπες.
Θα βρείτε για πρώτη φορά στα 31 χρόνια του σωματείου τα ΔΥΟ μοναδικά ημερολόγια για σκυλόφιλους και γατόφιλους, μεγάλο το δίλημμα, για διχασμένες προσωπικότητες, ίσως είναι καλύτερα να πάρετε και τα δύο!
Θα βρείτε τους εθελοντές μας έτοιμους να σας βοηθήσουν, να σας συμβουλέψουν και να σας εξηγήσουν τι είναι ο ΣΠΑΖ και τι κάνει εδώ και 31 χρόνια και πως μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε. Πως μπορείτε να υιοθετήσετε, να φιλοξενήσετε, να προσφέρετε. Γιατί όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε.
Σας περιμένουμε όλους από τις 10 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα.