Σε λίγες ημέρες θα βρεθούμε – επιτέλους – στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας!

Μας λείψατε και εσείς και η θετική ενέργεια που μαζεύουμε και μας δίνει δύναμη να φροντίζουμε τους αδέσποτους φίλους μας.

Όπως πάντα στο bazaar μας θα βρείτε τους φανταστικούς χειροτέχνες μας με τις μοναδικές, υπέροχες δημιουργίες τους.


Τα είδη ΣΠΑΖ και το υπέροχο εορταστικό ημερολόγιο μας.
Πολλά πολλά σούπερ δώρα με την τόμπολα και την λοταρία μας.
Τα μεταχειρισμένα είδη.

Καφέδες, αναψυκτικά, σανγκρία, τα αγαπημένα hot dogs και πολλές άλλες νοστιμιές.

Σας περιμένουμε λοιπόν να διασκεδάσουμε, να γιορτάσουμε και όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον ΣΠΑΖ να συνεχίσει να βοηθάει τα αδέσποτα.

Επειδή πολλοί μας ρωτάτε ποιοι μπορούν σύμφωνα με τα μέτρα για τον κορωνοϊό να παρευρεθούν να σας πούμε ότι σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν σήμερα (27/11/21) και την πρόβλεψη για τον καιρό.

Κρατάμε αποστάσεις και φοράμε συνεχώς τη μάσκα μας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Αναλυτικά:

Στους ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ χώρους του συγκροτήματος του Διασχολικού Κέντρου επιτρέπονται εμβολιασμένοι και νοσήσαντες με πιστοποιητικό από το gov.gr και ταυτότητα, ανεμβολίαστοι με αρνητικό rapid test 48 ωρών ή PCR test 72 ωρών με πιστοποιητικό από το gov.gr και ταυτότητα.

Στους εξωτερικούς χώρους θα βρείτε τα τραπέζια του ΣΠΑΖ (ημερολόγια, μπλούζες, κούπες κλπ), το τραπέζι με τα φαγητά, την Τόμπολα, την πώληση των λαχνών και κάποια από τα τραπέζια των χειροτεχνών. Εκείνοι (οι χειροτέχνες) θα επιλέξουν αν θα είναι μέσα στην αίθουσα ή στον εξωτερικό χώρο.

Στην κεντρική αίθουσα και στην αίθουσα των μεταχειρισμένων επιτρέπονται ΜΟΝΟ εμβολιασμένοι και νοσήσαντες με πιστοποιητικό από το gov.gr και ταυτότητα.

Στην κεντρική είσοδο του συγκροτήματος (οδός Επαμεινώντα) θα γίνεται ο έλεγχος και θα πρέπει να δείξετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και την ταυτότητα σας (για να έχετε πρόσβαση σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο) ή αρνητικό rapid test 48 ωρών ή PCR test 72 ωρών για να έχετε πρόσβαση μόνο στον εξωτερικό χώρο. Πάντα από το gov.gr

Τα παιδιά από 4 έως 17 ετών θα πρέπει να επιδείξουν αρνητικό self test 24 ωρών ή πιστοποιητικό νόσησης αλλά και αυτά δηλωμένα στο gov.gr

Οι εποχές είναι δύσκολες για όλους.

Τηρώντας τα μέτρα – γιατί η υγεία όλων είναι το πιο σημαντικό – ανυπομονούμε να σας δούμε στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2021 να γεμίσουμε θετική ενέργεια, να περάσουμε όμορφα και να βοηθήσουμε τον ΣΠΑΖ να συνεχίσει να βοηθά τα αδέσποτα.