Αν θέλετε μια τρελιαρα και παράλληλα υπάκουη, μια παλαβιαρα και παράλληλα ήσυχη, μια χαζοβιολα και παράλληλα πανέξυπνη σκύλα τότε προφανώς η Άλμπα είναι αυτή.

Η Άλμπα είναι σκύλος δοκιμαστηριο ρούχων καθώς με εκείνη τσεκαρουμε όλους τους σκύλους διότι είναι καλή με όλους! Έχει ένα ύφος “κοίτα με πόσο υπέροχη είμαι” λιώνει καρδιές παγόβουνα ενώ οι γκριμάτσες, τα νάζια και θα σκέρτσα της είναι τόσο μοναδικά όσο και χαρακτηριστικά.

Είναι εξαιρετικά κοινωνική, τα πάει καλά με όλους τους σκύλους και φυσικά με τους ανθρώπους. Καταπληκτική με παιδιά. Είναι νεαρή σκυλίτσα, μεσαίο μέγεθος, γύρω στα 20 κάτι κιλά, εμβολιασμένη, στειρωμένη και υγιέστατη και αιμοδότρια!

Έχει μάθει σε σπίτι, είναι πεντακάθαρη και καλή. Κυκλοφορεί με τα πόδια, κυκλοφορεί και με αυτοκίνητο, θα μπορούσε να κυκλοφορήσει και με πατίνι! Όπως κάθε σκύλος που σέβεται τον εαυτό του τρελαίνεται για λιχουδιές και επιβράβευση και παιχνίδια.

Θα δοθεί για υιοθεσία μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ. Για περισσότερες πληροφορίες και συνάντηση κορυφής καλέστε 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο. Αγαπήστε άφοβα υιοθετήστε υπεύθυνα.