Μία αγγελία με μουσική υπόκρουση κάτι μεταξύ “αυτός που περιμένω” και “καλημέρα καινούρια αγάπη”.
Λίγες μέρες μετά την παγκόσμια ημέρα της γάτας (λες και τελειώνει ποτέ αυτή, όλες οι ημέρες είναι ημέρες τους) αισθανόμαστε την ανάγκη να παρουσιάσουμε ξανά τον Αλφι.

Ένας βουτυρενιος γατούλης που βρέθηκε στην Παπανδρέου στη Γλυφάδα με διαλυμένο το πίσω του ποδαράκι. Πάλεψε με την οστεομυελίτιδα και αυτός, υπέμεινε δύο μήνες εξωτερική οστεοσυνθεση και το μόνο που έκανε είναι να γουργουριζει. Το ζευγάρι που τον βρήκε πλήρωσε κάποιο μέρος και το υπόλοιπο ποσό μαζεύτηκε από τον ΣΠΑΖ φυσικά χάρη στη βοήθεια σας και για αυτήν σας ευχαριστούμε πολύ.

Φιλοξενείται σε σπίτι όπου ανέχεται τις δύο χοντρογατες του σπιτιου να τον κοιτούν καλά καλά, προφανώς αναρωτιούνται πώς υπάρχουν τόσο αδύνατα γατάκια και μια σκύλα πειναλω να καραδοκεί να φάει ότι κομματάκι περισσέψει από το πατεδακι του. Εξαιρετικός με όλους.

Ο Αλφι έκανε ένα τελευταίο χειρουργείο πριν λίγες μέρες όπου τοποθετήθηκε λάμα για να ενώσει το καθαρό πλέον πόδι του και αναρρώνει. Κάθε βράδυ βγαίνει από το κρεητ, πλένεται επί μία ώρα (δηλαδή πραγματικά δεν έχει υπάρξει πιο καθαρό και μυρωδάτο γατί) και μετά ξαπλώνει είτε στην πολυθρόνα, είτε από μόνος του ξανά στο κρεητ που μένει ανοιχτό.
Δεν έχει πειράξει τίποτα, δεν έχει κάνει καμία ζημιά. Ξέρει ότι πρωί κ απόγευμα τσιμπάει το πατεδακι του κ έρχεται τρέχοντας κ γουργουριζοντας κουνώντας σαν σκύλος ευτυχισμένος την ουρά.

Θα θέλαμε να βρεθεί ένα σπιτάκι για αυτό το γλυκύτατο γατάκι. Είναι απίστευτα τρυφερός και μαλακός, δεν βγάζει νύχια, είναι λες κ δεν έχει κ είναι πολύ ανεκτικός.
Θα μπορούσε να ζήσει με άλλες γάτες και σκύλους, με ζευγάρι ή οικογένεια και παιδιά. Είναι φυσικά στειρωμενος κτλ.
Ηλικία δεν μπορούμε να καταλάβουμε, σίγουρα νεαρός, οι γάτες εξάλλου δεν γερνούν στο δρόμο, πάνω από δύο χρόνια δεν ζουν.
Παρακαλούμε κοινοποιηστε, πληροφορίες 6945598760.