Βολεύεται οπουδήποτε. Δίνει μεγάλες αγκαλιές, μεγάλα φιλιά, με λίγα λόγια τον ίδιο της τον μεγάλο εαυτό. Θέλει να δώσει και την τεράστια καρδιά της αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη ποια χέρια θα μπορούσαν την κρατούν για πάντα.

Είναι πολύ κοινωνική και τρυφερή. Λατρεύει το φαγητό, εδώ που τα λέμε και ποιος δεν το λατρεύει, και είναι πάντοτε χαρούμενη όταν σε βλέπει! Είναι καλή με όλα τα άλλα σκυλιά, με όλους τους ανθρώπους. Δεν τραβάει στη βόλτα, δεν ενοχλεί.

Καθημερινά θα θέλαμε να την πνιγούμε στις αγκαλιές και την κατσιάζουμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλουμε απλά να την ευχαριστήσουμε.

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν υιοθετούν μεγαλόσωμα σκυλιά και αυτό είναι παράξενο, αφού υποτίθεται ότι εξελισσόμαστε, αλλάζουμε οπτικές γωνίες, διαμορφώνουμε νέες απόψεις σύμφωνα κυρίως με επιστημονικά γεγονότα. Σωστά; Άρα όσοι πιστεύετε ακόμα ότι όσο πιο μεγάλο το μέγεθος του σκύλου, τόσο πιο πολλές ζημιές κάνει και τόσο πιο μεγάλη βόλτα χρειάζεται, κάνετε λάθος. Για να μην αναφέρουμε μια άλλη άποψη ότι τα μεγαλόσωμα σκυλιά είναι για έξω. Αυτά όλα, έχουν να κάνουν με την ηλικία, την ενέργεια και τις απαιτήσεις του κάθε σκύλου, όχι το μέγεθος.

Μεγαλόσωμα σκυλιά μπορεί να είναι πιο ήρεμα από μικρότερα σε μέγεθος σκυλιά. Επίσης εννοείται ότι λατρεύουν να είναι μέσα στο σπίτι όσο τα μικρόσωμα και όλα τα σκυλιά κάθε μεγέθους χρειάζονται καθημερινή άσκηση.
Η Αναστασία ψάχνει σπίτι. Τηλ 6945598760 καθημερινές μετά τις 4 ή Σαββατοκύριακο.
Some people say love large we kindly disagree and shout love extra large. Like Anastasia. She would wonder for days without letting anybody go near her until one day, after many hours she let us get her. It took her to trust us people but since did she as happy as can be. She walks proud and loves huge. She needs a home. Could live with a family or a couple, she is healthy, neutered and vaccinated.