Δεν θα σας πούμε ψέματα… Έχουμε μεγάλο πρόβλημα με αυτό το πλάσμα. Ενώ την είχαμε ονομάσει Μέλπω στο κτηνιατρείο την είπαμε Μαριαντζελα και μετά το κάναμε Άντζελα και το θέμα ξέρετε ποιο είναι;;Ότι το ακούει!!

Όπως ακούει τα πάντα, όπως κοίτα τα πάντα με τόση μα τόση χαρά, όπως πηγαίνει σε ανθρώπους και ακουμπά πάνω τους διότι παρά το γεγονός ότι την πόνεσαν εκείνη τους αγαπά βαθιά και μανιακά.

Είναι από τα πιο χαρούμενα πλάσματα που έχουν περάσει από τα χέρια μας, που κάνουν την καρδιά μας να φτερουγίζει σαν να έχουν κάνει μέσα φωλιά χιλιάδες πεταλούδες.

Σκορπά χαρά και ευτυχία. Τα πάει καλά με άλλους σκύλους, δεν έχει θέμα με γάτες, μπαίνει βγαίνει σε αυτοκίνητα, μαγαζιά, σπίτια. Είναι η τελειότητα συμπυκνωμένη σε σκύλο. Δεν είναι μικρή σε ηλικία, δεν ξέρουμε, δεν μας απασχολεί και δεν θα έπρεπε ούτε εσάς γιατί με τόση μιζέρια και στεναχώρια γύρω μας μόνο αυτή θα σας σώσει. Και εσάς και όλους μας.

Ψάχνει σπίτι. Έτσι απλά. Εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ. Είναι στειρωμένη φυσικά. Τηλ 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο.