Από τα πλάσματα τα καλόκαρδα είναι ο Μπάκυ, αυτά τα ήρεμα και ήσυχα και σκυλάκια που πάντα κάθονται ένα βήμα πίσω αλλά αν τους δώσεις μια ευκαιρία την αρπάζουν για να έρθουν μπροστά δειλά δειλά.


Από τα σκυλάκια που δεν θα ξεκινήσουν καβγάδες ή φασαρίες, δεν θα γαβγίσουν χωρίς λόγο, δεν θα απαιτήσουν κάτι παραπάνω από ένα μπολ φαγητό, ένα μαλακό κρεβάτι, μια βόλτα και ένα χάδι.

Από τα σκυλάκια που θα περπατήσουν μαζί σου παντού, απλά θα είναι λιιιιγο πιο πίσω σου μέχρι να καταλάβουν ότι ο κόσμος είναι μέρος ασφαλές και ότι κανείς δεν θα τους κάνει κακό.
Από τα σκυλάκια που πάντα χαίρονται που σε βλέπουν, που θα πηδήξουν μες το αμάξι μαζί και ας μην έχουν ιδέα που πάνε, από τα σκυλάκια που απλά αγαπάνε.

Από τα σκυλάκια που θα ανοίξουν με λαχτάρα τα τεράστια μάτια τους για λιχουδιά και θα κουνάνε σαν τρελά την ουρά τους από ενθουσιασμό.
Από τα σκυλάκια που απλά δεν στάθηκαν τυχερά γιατί απλά η τύχη δεν στάθηκε καλή μαζί τους.

Άτυχα είναι τα περισσότερα σκυλάκια του δρόμου, το έχουμε πει αρκετές φορές ξανά. Δεν είναι άρρωστα, δεν είναι χαλασμένα, δεν είναι ελαττωματικά, δεν είναι απλά πεταμένα.

Ο Μπάκυ είναι γεννημένος γύρω στον Ιούνιο του 2013. Είναι υγιής, στειρωμένος και εμβολιασμένος. Είναι μεσαίο μέγεθος. Θα ήταν ιδανικός σύντροφος κάποιου ανθρώπου μόνο ή κάποιου ζευγαριού ή κάποιας οικογένειας με σχετικά μεγάλα παιδιά καθώς τα μικρά ίσως τον τρομάζουν
Τηλ επικοινωνίας 6945598760 καθημερινά μετά τις 18.00 ή Σαββατοκύριακο