Γεννήθηκα λίγο έξω από το Ρέθυμνο, στο Μπαλί. Ζούσα ευτυχισμένος εκεί με την οικογένειά μου μέχρι που μια μέρα ο πατέρας μου, λόγω του ότι ήταν αστειρωτος, έφυγε με μια τουρίστρια και δεν τον είδαμε ξανά.
Η μαμά μου αγανακτισμένη καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που ξενοκοιτουσε με πήρε και τρυπωσαμε στο Κνωσός Πάλας.
Μετά από κάποιες ώρες φτάσαμε στον Πειραιά και μετά γυρίσαμε στο πατρικό της στην Γλυφάδα.
Μια μέρα, ως περίεργος, αποφάσισα να εξερευνήσω τον κόσμο, τον κόσμο στο απέναντι πεζοδρόμιο δηλαδή. Μικρός και χαζούλης πάτησα το πόδι μου στο δρόμο και έφαγα μια γερή στουκα από ένα αυτοκίνητο που με άφησε ξερό. Ευτυχώς με βοήθησε ένας καλός άνθρωπος και με πήγε στον κτηνίατρο και με σουλουπωσε.

Η μάνα μου έξαλλη. “Τι θα γίνει με σένα πια;”, “Πότε θα βάλεις μυαλό” ξέρετε. Μην τα πολυλογω, παιδιά βοηθήστε. Χρειάζομαι ένα σπίτι να μείνω. Δεν μπορώ να προσφέρω πολλά πράγματα, λεφτά δεν έχω, τεμπελχανας είμαι, αλλά είμαι τρυφερός, θα σας αγαπώ απίστευτα και θα σας κάνω άπειρες χαζομάρες για να γελάτε. Επίσης λόγω ομορφιάς να ξέρετε ότι είμαι ιδανικός παρτενέρ για σελφι.
Είμαι γεννημένος αρχές Μαΐου, έχω κάνει αποπαρασιτωσεις και τα σχετικά. Στο σπίτι θα πρέπει να μένω μέσα γιατί το ότι έφαγα το στουκο δεν σημαίνει ότι έβαλα μυαλό.
Επίσης όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να στειρωθω αλλιώς θα ψάχνω τουρίστριες και εγώ. Αν μπορείτε να βοηθήσετε πείτε το γιατί στη μάνα δεν μπορώ να γυρίσω πάλι.
Αααα, αν αναρωτιέστε πως με λένε, συγγνώμη, ξέχασα να συστήσω, πως θα με ζητήσετε;
Είμαι ο Μπαλί. Ο γάτος από το Μπαλί. Γκουγκλαρετε το