Εμφανίστηκε από το πουθενά τον Απρίλιο μπροστά σε εθελόντρια μας και αν είχε τη δύναμη θα της έλεγε “γεια σου, σώσε με, θα πεθάνω”. Ήταν όμως τόσο αδύναμη που δεν μπορούσε να κάνει ούτε αυτό. Τα μάτια της σχεδόν κλειστά, το τρίχωμα της σαγρε και βρώμικο, είχε εγκαταλείψει τα πάντα, δεν είχε καν όρεξη για ζωή.Μεταφέρθηκε σε συνεργαζόμενο με δήμο (όχι της Γλυφάδας) νοσοκομείο και μετά από ένα μήνα, άγνωστο γιατί, γύρισε σε χειρότερη κατάσταση, “γιατί σε λίγες μέρες θα πεθάνει”. Έτσι είπαν.Αφυδατωμένη, αδύνατη και αδύναμη, γεμάτη ψύλλους να πεθαίνει από, απ’ ότι αποδείχτηκε, αιμομπαρτονέλλωση.

Την έτρεξε σε κλινική όπου πάλεψε για τη ζωή της για κάποιες μέρες μέχρι που αποφάσισε ότι θα ζήσει και θα ζήσει καλά!Αποπαρασιτωθηκε ξανά, πήρε τα πάνω της, της αφαιρέθηκαν κάποια χαλασμένα δόντια που την ενοχλούσαν και λόγω αυτών δεν μπορούσε να καθαριστεί, χτενιστηκε, στολίστηκε και έγινε ΚΟΥΚΛΑ!Η Μπιχλα, έτσι ονομάστηκε τότε, σήμερα είναι μια πανέμορφη κοκέτα.

Ένα πλάσμα λούτρινο, πεντακάθαρο και λαμπερό που μοσχοβολαει σαν πανάκριβα γαλλικά αρώματα.Είναι απίστευτα τρυφερή και αγαπησιαρα, κάθεται με τις ώρες και χαϊδεύεται και κάνει κουτουλιες και αγκαλίτσες. Δεν βγάζει νύχια, δεν δαγκώνει, δεν χαλάει έπιπλα.

Χαριτολογώντας τη λέμε και Τασώ, ακούει στα πάντα, δεν κάνει διακρίσεις. Θέλουμε να βρούμε ένα μόνιμο και παντοτινό σπιτάκι για το κοριτσάκι μας. Δεν της αξίζει ο δρόμος, δεν της άξιζε ποτέ.Μπορεί να συζήσει με σκύλους, είναι πολύ δεκτική, θα πρέπει να είναι όμως η μόνη γάτα. Δεν ξέρουμε την ηλικία της, δεν είναι πολύ μικρή αλλά δεν πρέπει να είναι και πολύ μεγάλη καθώς δεν επιζούν πολλά χρόνια στο δρόμο.Αν ψάχνετε να υιοθετήσετε μια γατούλα δώστε μια ευκαιρία στην Μπιχλα Τασώ και δεν θα το μετανιώσετε.Είναι φυσικά στειρωμένη και πλέον υγιής. Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής.Τηλ επικοινωνίας 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο.