Δεν συστηθήκαμε καλά την πρώτη φορά. Ούτε τη δεύτερη, ούτε την τρίτη με τα κορίτσια (θα καταλάβετε παρακάτω) οπότε ας το κάνουμε τώρα λίγο καλύτερα.
Γεια σας, είμαι η Μπηλιω. Την ιστορία μου ίσως την είχατε δει.
Ο άνθρωπος που με είχε με αγαπούσε αλλά όχι με τρόπο που θα μπορούσα να ζήσω εγώ αλλά και εκείνος καλά. Ο άνθρωπος αυτός έχει πολλά προβλήματα, δεν μπορεί καλά καλά να φροντίσει τον εαυτό του, πόσο έναν σκύλο οπότε έτσι με παρέδωσε ας πούμε στα κορίτσια του ΣΠΑΖ αφού και ο εισαγγελέας διέταξε την απομάκρυνση μου.
Δεν θα σας πω ψέματα, τις πρώτες μέρες νόμιζαν ότι ήθελα να τις φάω. Τις κοιτούσα περίεργα διότι δεν είχα έρθει σε επαφή με πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου, στον 1,5 χρόνο μου δηλαδή, μη νομίζετε ότι ζω και πολύ. Όλα ήταν άγνωστα και ξένα. Για να μη σας κουράσω όμως θα σας πω ότι όλα ήταν μια εβδομάδα υπόθεση.
Τώρα τους αγάπησα όλους τόσο πολύ που κοντεύω να ξεχαρβαλωθω από το κούνημα όταν βλέπω κόσμο.
Οι αγαπημένες μου ασχολίες είναι το φαγητό και οι βόλτες και επίσης τρελαίνομαι να παίζω με κόμπους και μπαλάκι. Στη βόλτα είμαι μια μαντάμ και λερώνω μόνο έξω, ποτέ στον χώρο μου. Είμαστε πολύ παρεξηγημένα εμείς τα σκυλιά. Ακόμα και αυτά που έχουμε ζήσει στους πιο βρώμικους χώρους θα περιμένουμε και θα επιλέξουμε να λερώσουμε εξω. Αν το κάνουμε μέσα φταίτε εσείς και μόνο εσείς.
Τις επόμενες ημέρες θα κάνω τις εξετάσεις μου, θα στειρωθω και θα είμαι έτοιμη για υιοθεσία. Θα αποκτήσω πορτφολιο μοντέλου, το ξανθό εξάλλου προσφέρεται για αυτό. Αν παρόλα αυτά με αγαπήσατε από τώρα, με λατρέψατε, δεν φαντάζεστε τη ζωή σας χωρίς εμένα κτλ, μπορείτε να καλέσετε για μια συνάντηση. 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο.

Σας ευχαριστώ,
Μπηλιω.