Ποιός είπε ότι η ευτυχία βρίσκεται στα μεγάλα και στα περίπλοκα; Είναι μερικά απλά πράγματα που θα σε κάνουν ευτυχισμένο, χωρίς καν να το προσπαθήσεις (τουλάχιστον όχι πολύ!). Είναι αυτά τα μικρά και διακριτικά, που συνήθως προσπερνάς απορροφημένος στην καθημερινότητα σου αλλά σου χαρίζουν ένα μεγάλο χαμόγελο ή σε ηρεμούν!
bbb1

1. Να τραγουδήσεις όσο πιο δυνατά μπορείς το τραγούδι που σου αρέσει και να νιώσεις την ενέργεια που σου δίνει- ακόμη και αν μιλάει για χωρισμό, δεν έχει σημασία.
2. Να φας κάτι που ευχαριστεί την όρεξη σου, ένα γλυκό ή το αγαπημένο σου φαγητό.
3. Το βιβλίο που θα σου τραβήξει την προσοχή και θα χάσεις εντελώς την επαφή με το χωροχρόνο. Και αυτό θα συμβεί, μόνο αν σε γεμίζει στ’ αλήθεια.
4. Να ακούς “σ αγαπώ” από άτομα που αγαπάς και εσύ πολύ! – δε χρειάζεται να είναι ο/η σύντροφός σου, μπορεί να πρόκειται για τον αδερφό σου ή μια καλή σου φίλη…
bbb4

Μπορεί επίσης να πρόκειται για τον σκύλο σου. Έναν σκύλο σαν τον Μπίλλυ. Εμείς τον φωνάζουμε Μπιλλάκο. bbb3Βόλτα μια ηλιόλουστη μέρα ή μια μέρα με καταιγίδα. Εκείνον δεν θα τον πειράξει σίγουρα…

Είναι περίπου 3 χρόνων και ζυγίζει 6 κιλά. Είναι στειρωμένος, εμβολιασμένος και υγιέστατος σύμφωνα με τις πρόσφατες αιματολογικές του εξετάσεις. Ψάχνει κάποιον με τον οποίο θα βρουν και θα απολαύσουν την ευτυχία που βρίσκεται στα μικρά πράγματα.

Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ από τον ΣΠΑΖ (Αρ.Πρωτ.Αθηνών 773/87)
Τηλ 6945598760 καθημερινές μετά τις 16.00 ή Σαββατοκύριακο