Ξεκινάει μια αγγελία από αυτές που δεν περιμένουμε πολλά, δεν περιμένουμε θαύματα αλλά δεν μπορούμε να σταματήσουμε να ελπίζουμε. Διότι αν χάσεις την ελπίδα, έχεις χάσει σχεδόν τα πάντα…

Η Μπουγάτσα, η μπεζουλα, γεννημένη το 2015 και ο Ρεξ ο μαυρουλης, γεννημένος το 2014, είναι δύο καταπληκτικα σκυλάκια που ζούσαν στην παραλία της Γλυφάδας. Ταΐζονταν και φροντιζονταν και είχαν ανθρώπους να τους αγαπούν.

Απέκτησαν ένα κακό συνήθειο να κυνηγούν γάτες οπότε μαζεύτηκαν σε ένα χώρο που φτιάχτηκε για εκείνους απο κάποιον ιδιώτη κοντά σε κάποιο παραλιακό μαγαζί.

Ο κύριος αυτός έφυγε από τη ζωή, η Μπουγάτσα και ο Ρεξ συνέχιζαν να λαμβάνουν αγάπη και φαγητό, στειρώθηκαν και εμβολιαστηκαν κτλ από τον ΣΠΑΖ.

Το παραλιακό μαγαζί τον τελευταίο καιρό έχει γίνει στόχος εμπρηστων τρεις φορές και επειδή θεωρούμε ότι θα πετύχουν το σκοπό τους, ήταν επιτακτική ανάγκη να τα πάρουμε για να μην καούν ζωντανά.

Πριν λίγες ημέρες πήγαμε και τα πήραμε και τα έχουμε σε πανσιόν όπου είναι ασφαλή και ήρεμα. Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές όμως οι πανσιόν δεν είναι μακροχρόνιες λύσεις, δεν είναι πάρκινγκ ζώων, είναι μόνο μια μικρή στάση.

Τα σκυλάκια αυτά είναι πάρα πολύ τρυφερά, πεθαίνουν για ανθρώπινη συντροφιά, για χάδια, για στοργή. Είναι πολύ υπάκουα και σε κοιτούν μες τα μάτια. Η Μπουγάτσα ειδικά είναι μια θεά, μια σκυλίτσα εξωφρενικα καλή, ο Ρεξ απίστευτα τρυφερός και πιάνει στον αέρα όσες κροκέτες ή μπισκότα του πετάξεις.

Θα ζητήσουμε για αυτά ένα σπίτι, έναν κήπο, έναν ασφαλές χώρο. Σίγουρα κάπου θα υπάρχει οπότε σίγουρα θα το βρούμε. Δεν τους αξίζει μια ζωή σε κλουβί, είναι πολύ ανθρωποκεντρικα πλάσματα, έχουν ανάγκη την καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους. Εάν νομίζετε ότι μπορείτε να μας βοηθήσετε να τα βοηθήσουμε παρακαλούμε καλέστε 6945598760.
Εάν δεν μπορείτε να μας βοηθήσετε, μπορείτε να κοινοποιήσετε.