Λίγο πριν τον Νοέμβριο του 2017, κάπου τότε θα ήταν, γεννήθηκε το “Η ζωή των αδέσποτων είναι ασπρόμαυρη. Γίνε εσύ το χρώμα στη ζωή τους”. Έγινε κούπα, έγινε μπλούζα, έγινε για πολλούς σκύλους του ΣΠΑΖ το σλόγκαν αφορμή για να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή.

 

Νωρίτερα, την προηγούμενη χρονιά, εκεί γύρω στον Απρίλη γεννιόταν ένα κουτάβι σε μια πολύ αφιλόξενη επαρχιακή πόλη. Το κουτάβι αυτό πριν καλά καλά κλείσει χρόνο χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και πετάχτηκε διαλυμένο στην άκρη του δρόμου. Χειρουργήθηκε και έγινε καλά και για να ταιριάξει το όνομά της με τον πολύ γλυκό και ιδιαίτερο χαρακτήρα της ονομάστηκε Χρώμα και πλέον η Χρώμα είναι δική μας.

Επειδή το σύμπαν που και που συνωμοτεί η Χρώμα έγινε μέρος της μεγάλης οικογένειας του ΣΠΑΖ μ’ αυτά και μ’ αυτά και σήμερα με πολύ μεγάλη χαρά σας την παρουσιάζουμε και ζητάμε για εκείνη ένα σπίτι και μια οικογένεια.

Άφησε το δισάκι και φόρεσε κομψό περιλαίμιο, έμαθε να φοράει λουρί, να κυκλοφορεί μες την πόλη. Λάτρεψε τη ζωή μες το σπίτι και έμαθε να κάθεται, να δίνει το χεράκι ή ποδαράκι, όπως θέλετε πείτε το, έμαθε να κάνει και στροφές!

Προς το παρόν συζεί αρμονικά με άλλους 3 σκύλους, σκύλες βασικά, οπότε θα μπορούσε να γίνει ο δεύτερος ή και τρίτος σκύλος της δικής σας οικογένειας χωρίς αυτό να αποκλείει το ότι θα ήταν ιδανική και για πρώτος. Δεν λερώνει το χώρο της, περιμένει υπομονετικά τη βόλτα της. Αγαπημένη της απασχόληση τα κάθε λογής παιχνίδια, μπάλες, κόμποι, οτιδήποτε μασητικό.

Είναι μεσαίο μέγεθος, 20 κιλά. Είναι υγιής, εμβολιασμένη και στειρωμένη. Θα δοθεί εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ.
Τηλ. 6945598760