Δεν ξέρουμε γιατί έχει περαστεί ως κακό να λέμε κάποιο σκύλα ενώ είναι μαλλον κολακευτικό να λες κάποιον σκύλο.
Δεν ξέρουμε τι πρέπει να φορέσετε αυτή τη βδομάδα, την επόμενη, την παραπάνω, γαλοτσα ή σαγιονάρα. Δεν ξέρουμε αν είστε φαν του μπάσκετ ή του ποδοσφαίρου, αν προτιμάτε πίτσα ή σουβλάκια.
Δεν ξέρουμε αν πρέπει να παντρευτείτε τη μακροχρόνια σχέση σας ή αν πρέπει να χωρίσετε. Δεν ξέρουμε καν αν την πρωτοχρονιά πρέπει να βγείτε ή να μείνει μέσα. Άπειρα τα ερωτήματα κάθε μέρα, άπειρες οι απαντήσεις. Τα πάντα εξαρτώνται από το ποιος ρωτάει και τι θέλει.
Θέλεις να υιοθετήσεις σκύλο ή γάτα; Έχεις δίλημμα. Τα βάζεις στην ζυγαριά, τα μετράς, τα σημειώνεις, τα υπολογίζεις.
Χρόνος, βολτες, κτλ. Ο κολλητός έχει σκύλο, είναι κάθετος σκυλας. Η φιλενάδα έχει γάτα, είναι απόλυτη γάτου. Χάος μέσα στο κεφάλι.
Ο ΣΠΑΖ έρχεται να πάρει όλα τα προβλήματα, να σε απαλλάξει από έναν από τους τόσους πονοκεφάλους της καθημερινότητας.


Σκύλος σε μορφή γάτας και γάτα μεταφορφωμενη από σκύλο. Κάτι τέτοιο είναι ο ντ’ Αρτανιάν μας. Ένας πολύ τρυφερός γατούλης, με τυπική συμπεριφορά σκύλου. Όσοι πάτε παρέα το πρωί στο μπάνιο με τον σκύλο σας θα καταλάβετε καλύτερα τι εννοούμε… Γατοσκυλο που κάθεται να δει ειδήσεις αλλά και μπάλα, που σου φέρνει ότι του πετάξεις, από καπάκι μέχρι κόκαλο, που έχει άποψη και συζητάει από Καρντάσιαν μέχρι Νίτσε.
Θα μπορούσε να ζήσει μονος ή με παρέα, με άλλους σκύλους ή γάτες ή γατοσκυλους και σκυλογατους. Άριστος babysitter, πολύ στοργικός με παιδιά, δεν βγάζει ποτέ νύχια.
Σας παρακαλούμε, υιοθετήστε τον, έχουμε μεγάλο πρόβλημα, δεν ξέρουμε σε ποιο άλμπουμ να τον βάλουμε!

Είναι στειρωμένος, εμβολιασμενος και υγιής, περίπου 3,5 ετών. Ψάχνει σπίτι και οικογένεια, είναι πραγματικά υπέροχος γατούλης. Τηλ 6934307992