Ήθελες πάντα να αποκτήσεις ένα πανέμορφο ντόμπερμαν αλλά ανήκεις στην κατηγορία των συνειδητοποιημένων ανθρώπων που αναλογίζεται τα έξοδα και τις υποχρεώσεις, οπότε όλο και το ανέβαλλες; Τώρα μήπως έχεις το χρόνο αλλά δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα;

Μήπως είσαι το άλλο μισό του Διόνυσου και απλά δεν το είχες καταλάβει τόσο καιρό; Μήπως μπερδεύτηκες; Ας πούμε τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα…

Ο Διόνυσος είναι γεννημένος τον Ιούνιο του 2013. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία ή στην αντιπαράθεση για να εξηγήσουμε ότι ένας σκύλος σε αυτήν την ηλικία ναι, μπορεί να μάθει ή όχι δεν μπορεί, το θεωρούμε δεδομένο, το ζούμε καθημερινά. Όπως όλα τα πλάσματα της φυλής διακρίνεται για την εξυπνάδα και την αυτοπεποίθηση του ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά τρυφερός και υπάκουος με τους ανθρώπους του.

Ο Διόνυσος ζητάει ένα σπίτι. Εδώ και καιρό “ξεχάστηκε” και φιλοξενείται σε πανσιόν και μαραζώνει με την έννοια του ότι είναι φοβερά ανθρωποκεντρικά πλάσματα και χρειάζονται τον άνθρωπό τους, το πρόγραμμα τους, την οικογένεια τους. Χρειάζεται κάποιον να ασχολείται καθημερινά μαζί του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να ασχολείται όλη μέρα μαζί του.

Ο Διόνυσος έχει ένα φύλακα άγγελο που θα βοηθήσει όποιον αποφασίσει να τον υιοθετήσει με τα έξοδα του και την εκπαίδευση τους (εκπαιδευόμαστε μαζί με τα ζώα μας).
Δεν θα δοθεί για κτήματα και χωράφια, δεν θα δοθεί για φύλακας γιατί πολύ απλά δεν είναι. Θα δοθεί για φίλος και σύντροφος σε άνθρωπο ή ζευγάρι που θα μπορεί να του παρέχει ένα πρόγραμμα και μια ρουτίνα στην καθημερινότητα του και θα μπορεί να του καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες βόλτας και εκτόνωσης.

Αν θεωρείτε ότι είστε το άλλο του μισό και ζείτε στην Αττική ή σε περιοχές πολύ κοντινές της, μπορείτε να καλέσετε το 6945598760
Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας από τον ΣΠΑΖ.

You may have always wanted a Doberman but belonged to the sensible part of the population how did get one because you couldn’t afford it ad also afford it’s needs.
You may now be able to get your dream dog and also get help and support with it’s monthly upkeep as well as vet and training fees.
Let us explain…

Dionisos is a four year old Dorbemann that has been abandoned in a private kennel. He is sad as they are dogs that need people, need interaction and need daily routine.

He was born June 2013, he is neutered and vaccinated.
He has a guardian angel who has promised to help him and also help anyone how can offer him a home. He will not be given for back yards and other ridiculous “uses”. He is a friend and a companion. If you are interested in offering him a life and you live in Athens or in an area close to Athens, please send a message or contact 6945598760

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1834795469884408.1073742180.183003141730324&type=1&l=6d547fcc11