Δωρίστε πράγματα για τα παζάρια μεταχειρισμένων ειδών

Μπορείτε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στο σπίτι σας και να μας δωρίσετε πράγματα για τα παζάρια μεταχειρισμένων ειδών που πραγματοποιούμε κατά καιρούς και για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε από το site μας και την σελίδα μας στο facebook. Δεχόμαστε σχεδόν τα πάντα – έπιπλα, είδη οικιακής χρήσης, παιχνίδια, πορσελάνες, ρούχα (ακόμη και vintage ρούχα και χρησιμοποιημένα ρούχα γνωστών σχεδιαστών και παπούτσια), σεντόνια και πετσέτες, βιβλία, ηλεκτρικές συσκευές, είδη κουζίνας, παιδικά παιχνίδια και ρούχα, έργα ζωγραφικής, κορνίζες, κοσμήματα, πορτοφόλια, υποδήματα, κ.λπ.

Μπορείτε να δουλέψετε μερικές ώρες στα παζάρια μας, δεν χρειάζεται να είστε μέλος του ΣΠΑΖ για να βοηθήσετε με αυτό τον τρόπο. Υπάρχει αρκετή κίνηση. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@spazgreece.gr

Δείτε στις Εκδηλώσεις ή στη σελίδα μας στο facebook για τις ημερομηνίες των επόμενων Παζαριών

Δωρίστε καινούρια πράγματα για την ετήσια λοταρία του Χριστουγεννιάτικου Βazaar μας

Ο ΣΠΑΖ διοργανώνει κάθε χρόνο μία λοταρία κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου Βazaar. Για αυτό τον σκοπό χρειαζόμαστε πολλά καινούρια πράγματα. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@spazgreece.gr αν έχετε κάτι να προσφέρετε (πχ. δώρα που σας έκαναν αλλά δεν τα χρησιμοποιήσατε ποτέ) ή αν είστε πρόθυμοι να ζητήσετε από καταστήματα δωρεές/δώρα/δελτία υπηρεσιών, μεγάλα και μικρά, κ.λ.π. Η χριστουγεννιάτικη λοταρία μας είναι πάντα πολύ δημοφιλής και συγκεντρώνει πολλά χρήματα για τον ΣΠΑΖ, έτσι χρειαζόμαστε όλη τη βοήθεια που μπορούμε να έχουμε για να είναι επιτυχής.

 

Δωρίστε πράγματα για το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας

Ο ΣΠΑΖ μισθώνει τραπέζια σε καλλιτέχνες χειροτεχνημάτων από όλη την πόλη για αυτό το παζάρι. Εάν ενδιαφέρεστε για την ενοικίαση ενός τραπεζιού, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@spazgreece.gr.

Σε αυτό το παζάρι, ο ΣΠΑΖ έχει ένα τραπέζι με προϊόντα ΣΠΑΖ, έναν πάγκο με μεταχειρισμένα βιβλία, έναν πάγκο που ονομάζεται “White Elephant” (με πάρα πολλά μεταχειρισμένα είδη), έναν μπουφέ με διεθνή κουζίνα και καφέ και ένα γενικό περίπτερο με μικρά καλά αντικείμενα. Χρειαζόμαστε πάρα πολλά μεταχειρισμένα πράγματα για τον πάγκο “White Elephant”, εθελοντές πρόθυμους να μαγειρέψουν ένα ή δύο πιάτα για τον διεθνή μπουφέ μας, καθώς και εθελοντές να εργαστούν στα τραπέζια μας. Αυτό το διήμερο παζάρι είναι πραγματικά η μεγαλύτερη και η πιο κερδοφόρα ετήσια εκδήλωσή μας και την επισκέπτονται χιλιάδες άτομα από όλη την Αθήνα. Για να λειτουργήσει ομαλά, χρειαζόμαστε ανθρώπους να βοηθήσουν σε μεταφορές, στο στήσιμο των πάγκων, να εργαστούν τις δύο ημέρες και να βοηθήσουν στην καθαριότητα του χώρου μετά το παζάρι και στην μεταφορά πίσω των πραγμάτων που απέμειναν. Εάν μπορείτε να βοηθήσετε σε οποιαδήποτε από αυτές τις δραστηριότητες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@spazgreece.gr. Εργαζόμαστε σκληρά σε αυτό το παζάρι αλλά διασκεδάζουμε εξίσου! Είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετέχετε μαζί μας.

Άλλοι τρόποι να βοηθήσετε

• Να μεταφέρετε ένα ζώο για στείρωση στον κτηνίατρο και πίσω

• Να συμβάλετε στην κοινωνικοποίηση ενός σκύλου το οποίο περιμένει για ένα καλό σπίτι με το να το επισκέπτεστε εκεί όπου διαμένει προσωρινά, να του κάνετε παρέα, να το βγάλετε βόλτα.

• Να εργασθείτε στο πρόγραμμα υιοθεσιών μας, επισκεπτόμενοι τους υποψήφιους κηδεμόνες και κρίνοντας αν είναι κατάλληλοι ή όχι.

• Να φιλοξενήστε προσωρινά ένα ζώο στο σπίτι σας, μέχρι να υιοθετηθεί (κάντε κλικ στις σελίδες μας “Σκύλοι ψάχνουν σπίτι” και “Γάτες ψάχνουν σπίτι”) ή να φιλοξενήσετε για λίγες μέρες μια γάτα ή έναν σκύλο, αφού μετά τη στείρωση μέχρι να μπορεί να επιστραφεί στο δρόμο ή εκεί που μένει.

• Γίνετε μέλος μας (κάντε κλικ στη σελίδα “Γίνετε Μέλος ή Υποστηρικτής”)

• Προωθήστε τα e-mails που αφορούν τις προσεχείς εκδηλώσεις μας στους φίλους σας. Εάν υπάρχει αφίσα που επισυνάπτεται, εκτυπώστε την και τοιχοκολλήστε την στη γειτονιά σας.

• Βρείτε ένα μαγαζί πρόθυμο να φιλοξενήσει κουμπαρά του ΣΠΑΖ σε ευδιάκριτο σημείο και παρακολουθήστε την κίνησή του σε συνεργασία με την Ταμία ή/και με ένα μέλος του ΣΠΑΖ.

• Εάν έχετε μια αποθήκη που είναι άδεια… δανείστε την στον ΣΠΑΖ για την αποθήκευση των πραγμάτων που μας χαρίζουν.

• Δωρεές χρημάτων. Εάν δεν μπορείτε να βοηθήσετε με άλλο τρόπο παρά μόνο με χρήματα, σας παρακαλούμε βοηθήστε μας με αυτό τον τρόπο. Κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ύψους, είναι ευπρόσδεκτη, μικρά και μεγάλα ποσά. Χρειαζόμαστε κάθε ευρώ και θα το χρησιμοποιήσουμε με σύνεση για να βοηθήσουμε τα αδέσποτα ζώα.

• Αν βρείτε κάποιο αδέσποτο ζώο που χρειάζεται βοήθεια και αποφασίσετε να το βοηθήσετε, μπορούμε να σας κατευθύνουμε σε έναν από τους συνεργαζόμενους κτηνιάτρους για ιατρική περίθαλψη ή στείρωση, ή να σας βοηθήσουμε να βρείτε ένα μόνιμο σπίτι για το ζώο. Αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε το ζώο που αποφασίσατε να σώσετε. Είμαστε όλοι εθελοντές και έχουμε στα σπίτια μας περισσότερα ζώα από όσα μπορούμε να φροντίσουμε. Μπορούμε να σας συμβουλέψουμε τι να κάνετε για να βοηθήσετε το ζώο εσείς. Δεν μπορούμε να το κάνουμε για εσάς.

• Παντρεύεστε ή βαφτίζετε; Αντί για δώρα, μπορείτε να ζητήσετε από τους καλεσμένους σας να κάνουν δωρεά προς τον ΣΠΑΖ σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας. Θα σας παρέχουμε τις πληροφορίες των καταθέσεων και θα στείλουμε ευχαριστήριες κάρτες και αποδείξεις σε όλους όσους κάνουν δωρεά. Μπορείτε επίσης να μας χαρίσετε διακριτικά τα δώρα που δεν σας αρέσουν!