Σε ένα Σαββατοκύριακο μπορούν να γίνουν πολλά, μπορούν να αλλάξουν πολλά!

Την Κυριακή 17 Απριλίου είστε όλοι καλεσμένοι και θέλουμε να καλέσετε και όσους γνωρίζετε σε ένα μοναδικό 

“Είσαι το ταίρι μου” Σκύλοι και γάτες, γάτες και σκύλοι που ψάχνουν σπίτι.

Η ημέρα που τινάζουμε ή μήπως ξετινάζουμε τις κακές συνήθειες, τις πεπαλαιωμένες αντιλήψεις όπως τινάζουμε τα χαλιά και τα παπλώματα στην ανοιξιάτικη καθαριότητα του σπιτιού μας. Η ημέρα που επισκεπτόμαστε, ενημερωνόμαστε, ημέρα που αποφασίζουμε σωστά.

Για πρώτη φορά 4 σωματεία μαζί, σκυλιά και γάτες μαζί, διότι ενωμένοι μπορούμε να ζήσουμε ευτυχισμένοι μαζί.

Ο ΣΠΑΖ υποδέχεται στον χώρο εκδηλώσεων του Δήμου Ελληνικού στην πρώην Αμερικάνικη βάση τις Επτάψυχες (Nine Lives), το Save a Greek stray και το Scars.

Ελάτε να μάθετε γιατί ένα ενήλικο ζώο είναι η καλύτερη επιλογή και πόσο γρήγορα μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα σπίτι, ελάτε να μάθετε γιατί τα σκυλιά είναι πάντα ευτυχισμένα, ελάτε να μάθετε τι σημαίνει η υιοθεσία ενός κουταβιού και τι χρειάζεται ένα κουτάβι έτσι ώστε όταν θα μεγαλώσει να γίνει ένας ισορροπημένος σκύλος. Ελάτε να μάθετε πως και γιατί ένας σκύλος μεσαίο μέγεθος ή/και παραπάνω μπορεί να ζήσει μαζί μας μέσα στο διαμέρισμα και πως δεν υπάρχει η ράτσα “μικρόσωμο για μες το σπίτι”. Ελάτε να δείτε γάτες που ψάχνουν σπίτι. Να δείτε πόσο τρυφερές είναι, πόσο εκδηλωτικές και πόσο παρεξηγημένες. Ελάτε να σας εξηγήσουμε γιατί γάτες δεν είναι μόνο τα γατάκια και γιατί δεν γίνεται να ζητάμε γατάκια “από μικρά για να τα μάθουμε”. Ελάτε να βρούμε την παρέα σας ακόμα και αν είστε άνθρωπος που θέλετε συντροφιά αλλά δεν έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο.

Θερμή παράκληση. Τα ζώα που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση θα είναι όλα υγιή, εμβολιασμένα και αποπαρασιτωμένα. Ειδικά οι γάτες θέλουμε να παραμείνουν υγιείς καθώς φιλοξενούνται στα σπίτια μας όπου φιλοξενούνται και άλλα ζώα. Μη φέρετε στην εκδήλωση γατάκια ή σκυλάκια που βρήκατε. Ευχαρίστως να βοηθήσουμε με αγγελίες και προώθηση, θεωρούμε ότι δεν το έχουμε αρνηθεί πότε, αλλά όχι στη συγκεκριμένη εκδήλωση

Λινκ για τις εκδηλώσεις:
Είσαι το ταίρι μου: https://www.facebook.com/events/655571211250823/

Χάρτης: https://www.google.com/