Αρκετά εκνευριστικο να ασχολείσαι με τους σκύλους. Εκεί που λες οκ, δεν θα ερωτεύομαι κάθε σκύλο που βλέπω, θα το παίζω σκληρή και αδιάφορη, δε θα τους αφήνω να με καλοπιανουν, δεν θα τους κάνω χατίρια, θα είμαι αυστηρή, δε θα ήθελα να έχω μια βίλα και να τρέχουμε και να παίζουμε όλοι μαζί και να πηδάμε στην πισίνα και να κυλιομαστε στα πεσμένα φύλλα από τις βουκαμβίλιες, εεε φτάνει.

Εκεί γυρνάς και βλέπεις μπροστά σου τα μούτρα αυτά και καταλαβαίνεις ότι τσάμπα μιλούσες (στον εαυτό σου), τσάμπα τα σκεφτόσουν, τσάμπα, τσάμπα και τζάμπα!

Ο κάθε σκύλος και η κάθε σκύλα είναι ερωτευσιμη και για το κάθε ζώο ευχόμαστε το καλύτερο. Αν σε κάτι από τα παραπάνω αναγνώρισες τον εαυτό σου, οκ, δικός μας είσαι κ εσύ, αν όχι άκου για την Έλλη.Με μια λέξη: Θεά. Σκύλα δυναμική και τρυφερή, πανέξυπνη και κοινωνική. Αναζητά κάποιον να ονειρευτούν μαζί.

Αν είσαι ονειροπόλος αλλά προσγειωμένος τότε η Έλλη είναι το κορίτσι σου. Είναι γεννημένη περίπου τον Μάρτιο του 20, είναι υγιής και στειρωμένη. Είναι λίγο παραπάνω από μεσαίο μέγεθος όμως αναγνωρίζει το μέγεθος και συμπεριφέρεται αναλόγως. Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο.