ΝΕΑ ΑΦΙΣΑ – ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΜΜΑ – ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ αποθηκεύστε αυτήν την αφίσα στη συσκευή σας.
Έφυγε πανικόβλητη το πρωί της 12/7 από την Αγία Βαρβάρα Π.Φαλήρου μετά από επίθεση που δέχτηκε από δεσποζόμενο σκύλο. Emma poster
Τελευταία φορά εθεάθη το ίδιο πρωί στον Άλιμο στο λόφο Πανί και μετά στο Alma Club γύρω στις 11.30. Ίσως την είδαν γύρω στις 17.30 στο φανάρι της Vodafone (Λ.Βουλιαγμένης και Καραΐσκάκη, Αργυρούπολη) αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο.
Έφυγε σέρνοντας το μαύρο λουρί βόλτας της, ίσως το έχει ακόμα.
Φοράει ταμπελάκι με στοιχεία και έχει μικροτσίπ αλλά φοβάται τους ανθρώπους και δεν πλησιάζει. Είναι κοινωνική με σκυλιά. Αν τη δείτε οπουδήποτε ειδοποιήστε αμέσως, μην προσπαθήσετε να την πιάσετε, θα τρομάξει. Αν μπορέσετε κλείστε την σε κάποια αυλή ή πυλωτή.
Επειδή έχουν συμπληρωθεί 48 ώρες από την τελευταία φορά που την είδαν, πλέον μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε. Ήταν για φιλοξενία πολύ καιρό στην Ηλιούπολη (Κωνσταντινουπόλεως) ίσως κατευθύνεται προς τα εκεί. Παρακαλούμε κοινοποιήστε.
Αν δουλεύετε delivery στις γύρω περιοχές ή γενικά κυκλοφορείτε με μηχανάκι, επικοινωνήστε μαζί μας. Ίσως λόγω του ότι είναι φοβική να κυκλοφορεί βράδυ πιο πολύ.
Τηλ 6947125228 + 6936554651