Ο Ερμής είναι, με μια λέξη, υπέροχος. Έχασε πριν λίγο καιρό τον άνθρωπο του, τον μόνο άνθρωπο που είχε στον κόσμο. Προσωρινά ζει στο χώρο που ζούσαν μαζί, φροντίζεται από υπέροχους γείτονες, χρειάζεται όμως να βρεθεί ένα νέο σπίτι για εκείνον γιατί η λύση αυτή είναι προσωρινή.

Ο Ερμής είναι περίπου 6 ετών. Είναι ένα ζώο με υπέρλαμπρο τρίχωμα, είναι υγιέστατος με πρόσφατες εξετάσεις και είναι στειρωμένος. Είναι ένα ζώο που λατρεύει όποιον άνθρωπο δει και αγαπά πολύ κ τα παιδιά. Δίπλα στο σπίτι έχει ένα σχολείο και κάθε μέρα τα περιμένει να περάσουν να τους δώσει μια γλυψιά.

Έχει ζήσει μέσα σε σπίτι, είναι πολύ καλός και έξυπνος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον λατρέψετε αν τον γνωρίσετε. Του υποσχεθηκαμε να του βρούμε ένα νέο σπίτι και μια οικογένεια γιατί η “δουλειά” μας είναι αυτή, να δίνουμε ευκαιρίες σε όσα περισσότερα ζώα μπορούμε γιατί κανένας άλλος δεν θα το κάνει.

Ο Ερμής θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ, μόνο εντός Αττικής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο