Τον Σεπτέμβρη του 2019 μας ενημέρωσαν ότι υπήρχαν δυο εξαντλημένοι σκύλοι, μεγάλοι σε ηλικία, στον παράδρομου της λεωφόρου Βουλιαγμένης απέναντι από το City Plaza.

https://www.facebook.com/SPAZGREECE/photos/a.2276653969031887/2702088476488432/?type=3&theater

Ο ένας ήταν αυτός που σήμερα εμείς φωνάζουμε Τάσο και η άλλη ήταν η Γιαγιά. Ο Τάσος πήγε και ήρθε στον άλλο κόσμο και σήμερα ζει και βασιλεύει με την ελπίδα ενός παντοτινού σπιτιού.

Η γιαγιά, πολύ πιο δυνατή, γερό σκαρί, έκανε θεραπεία καθώς είχε βρεθεί θετική στη λεϊσμάνια και σήμερα επίσης ζει και βασιλεύει περιμένοντας ένα παντοτινό σπίτι.

Είναι πολύ φιλική και τρυφερή, έχει τις γεροπαραξενιές της αλλά είναι τόσο γλυκιά που την αγαπάμε πολύ.

Ανήκει, όπως ο παππούς ο Τάσος και όπως ο Πάπι και η Λόλα στα “ΚΑΠΗ”, όπως χαριτολογώντας τα λέμε, του ΣΠΑΖ.
Τους σκύλους της 3ης ηλικίας, αυτούς που πολύ δύσκολα θα κοιτάξει κάποιος και το πιο πιθανό είναι να κλείσουν τα μάτια τους σε εμάς.

Εκτιμά το γεγονός ότι έχει ένα μαλακό κρεβάτι, ένα πιάτο φαγητό κάθε μέρα, φρέσκο και καθαρό νερό και ένα χάδι.

Όταν δεν μπορούμε να τους βρούμε σπίτια κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να τους κρατάμε ασφαλείς και ευτυχισμένους στην πανσιόν ασχέτως του κόστους.
Και αν γίνεται η πανσιόν το σπίτι τους εμείς ποτέ δεν παύουμε να ελπίζουμε ότι θα φύγουν μια μέρα από εκεί.

Η Γιαγιά θα παραμείνει στην οικογένεια του ΣΠΑΖ μέχρι να βρεθεί κάποιος για εκείνη ή μέχρι να κλείσει και αυτή τα μάτια της μαζί μας. Το μηνιαίο κόστος της πανσιόν της είναι 150 ευρώ. Αν θέλετε να τη βοηθήσετε αλλά δεν μπορείτε να την υιοθετήσετε μπορείτε να προσφέρετε κάποιο ποσό, οποίο θέλετε, ως προς το ποσό αυτό. Για πληροφορίες καλέστε 6945598760.