Μια βάρκα ήταν μόνη της σε θάλασσα γαλαααααααάζια κι ήτανε κι ένας γλάρος με ολόλευκα φτεραααααά.

Όλοι το γνωρίζετε. Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι μπορεί να μην έχουμε θάλασσα και μπορεί να μην έχουμε βάρκα, έχουμε όμως Γλάρο!Ο Γλάρος, ονομάστηκε έτσι από το γλαρισιο σχήμα που παίρνουν τα αυτιά του, είναι ο πρώτος σκύλος από την παρέα του βουνού που πιάστηκε. Γύριζε όλη τη Γλυφάδα γιατί μάλλον περίμενε να τον βουτήξουμε και να του φτιάξουμε το μέλλον.

Μιλάμε για ένα πλάσμα απερίγραπτο σε χαρακτήρα και συμπεριφορά. Ένα ακόμα τρανό παράδειγμα του ότι όπου δεν ακούμπησε άνθρωπος δεν έκανε και κακό. Ο Γλάρος μεταμορφώθηκε σε ώρες από ένα φοβισμένο πλάσμα σε έναν χαζοβιολη αγαπούλα τρυφερουλη.

Είναι πανέξυπνος και υπάκουος και καλός στη βόλτα και στο αυτοκίνητο. Λατρεύει τα χάδια. Έκανε εξετάσεις, είναι υγιέστατος και πλέον είναι στειρωμένος. Είναι περίπου 2-2,5 ετών, μεσαίο μέγεθος.

Αν θέλετε λοιπόν να βάλετε ένα Γλάρο στο σπίτι σας μπορείτε να καλέσετε 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο για να βρεθείτε μαζί του. Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ.

Αγαπήστε άφοβα υιοθετήστε υπεύθυνα.