Ένα από τα μεγάλα “κρίμα” είναι οι σκύλοι που “σώθηκαν” για να ξεχαστούν σε καταφύγια ή σε πανσιόν με μηδενική προοπτική υιοθεσίας. Είναι σαν κάτι προβλήματα που τα αγνοείς, κάνεις ότι δεν υπάρχουν, τα βάζεις στην άκρη, λες θα ασχοληθώ αργότερα και δεν ασχολείσαι ποτέ. Μόνο που δεν είναι προβλήματα, ούτε καν.

Είναι αληθινά πλάσματα, ξυπνούν το πρωί, κοιμούνται το βράδυ και ανάμεσα ζουν και υπάρχουν και αναπνέουν και αναμένουν ένα σπιτικό. Μια δική τους οικογένεια, μια αγκαλιά να κουρνιάσουν το βράδυ. Οι σκύλοι δεν κρατούν κακίες, δεν μετρούν μέρες, δεν κλαίνε για το χρόνο που πέρασε, δεν έχουν τέτοιες ανησυχίες. Εμείς τις έχουμε.

Οι σκύλοι ξυπνούν κάθε μέρα έχοντας σκοπό να ζήσουν την καλύτερη ημέρα της ζωής τους, κάτι που θα έπρεπε να προσπαθήσουμε πολύ να το κάνουμε και εμείς. Αυτος είναι ο Ίτζιπτ. Είναι γεννημένος τον Φεβρουάριο του 2021 περίπου. Είναι μεσαίο μέγεθος, το σπιτίσιο το σωστό, είναι στειρωμένος, εμβολιασμένος, υγιέστατος και περιχαρής.

Είναι κοινωνικός, αγαπά όλους τους άλλους σκύλους, όλους τους ανθρώπους, είναι αρκετά πιθανό να είναι πολύ καλός και με γάτες. Είναι η ώρα του να βρει σπίτι, δεν νομίζετε; Ναι.
Τηλ 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο. Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής.

I can be your boo on long walks or canoodling. Just take your pick! I’m an easy going “woof” with all hoomans of all sizes and dogs alike!

February 2021

20 kg

mixed breed

In case you are interested in making my acquaintance contact +306945598760 weekdays and Saturdays after 5pm (GMT+3)

Σχετικά άρθρα