Ο Καροτος πετάχτηκε στο δρόμο για να βρεθεί σε εμάς, θέλετε κυριολεκτικά, θέλετε μεταφορικά, όπως θέλετε πάρτε το, και για τον Καρότο ψάχνουμε ένα θαύμα. Κάποιον να μας καλέσει και να μας πει ότι δεν τον νοιάζει που δεν μπορεί να περπατήσει και ότι δεν ελέγχει 100% την κύστη του, τα τσισα του ουσιαστικά, κάποιον που θα έχει χρόνο να ασχοληθεί, να τον πάει σε διάφορους ανθρώπους που έχουν προσφερθεί να τον βοηθήσουν με εναλλακτικές ίσως θεραπείες, ανθρώπους τους οποίους ευχαριστούμε πολύ. Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να γίνουν για εκείνον αλλά δεν υπάρχει ο χρόνος εκ μέρους μας. Ζητάμε μια υιοθεσία από το πουθενά, είμαστε διατεθειμένες να καλύψουμε ότι κτηνιατρικα έξοδα προκύψουν, αρκεί να βρεθεί ο άνθρωπος που θα τον πάρει σπίτι. Έχουμε δει να υιοθετούνται ζώα που δεν είχαν ελπίδα, κοιμόμαστε τα βράδια και ξυπνάμε το πρωί με τις εικόνες τους διότι μέσα στη μαυρίλα και τη μιζέρια που ζούμε, το έχουμε πει ξανά, οι υιοθεσίες αυτές είναι κλωτσιές που μας δίνουν δύναμη να πάμε παρακάτω και να βοηθήσουμε και άλλα.

Για τον Καρότο συζητείται η μαγνητική, τεράστιο το κόστος αλλά ίσως δώσει απαντήσεις. Δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις για τα θέματα του, κάθε μέρα τον ζούμε και μαθαίνουμε και εμείς, μην μας κάνετε ερωτήσεις, δεν θέλουμε να λέμε ψέματα. Μπορούμε να τα δούμε όλα μαζί.

Ο Καροτος είναι ένας χαρούμενος γάτος, το πιστεύουμε αυτό, λατρεύει τους ανθρώπους, τους έχει ανάγκη, γουργουριζει ασταμάτητα μαζί τους. Είναι δεκτικός και τρυφερός, είναι πολύ χαδιαρης. Του αρέσει πολύ το φαγητό και το κουτσομπολιό, δεν διαφέρει τόσο πολύ είτε από άλλες γάτες, είτε από εμάς.Είναι αρνητικός στα λοιμώδη νοσήματα της γάτας, σε περίπτωση που έχετε άλλες γάτες. Επίσης πλέον είναι στειρωμένος.

Αν έχετε λίγο χώρο στο σπίτι σας και πολύ στην καρδιά σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Έχουμε πολύ Καρότο να τη γεμίσουμε.

Για περαιτέρω πληροφορίες και θαύματα πληροφορίες στείλτε μήνυμα στη σελίδα facebook του ΣΠΑΖ. Αν θέλετε να βοηθήσετε άμεσα τον Καρότο, οι καθημερινές του ανάγκες σε πάνες είναι 10 με 15 .

Προηγούμενη ανάρτηση του:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3989492127748054&id=183003141730324