Είχα κάτσει που λέτε χτες το βράδυ στην πανσιόν με τα άλλα τα παιδιά και ψάχναμε τι dvd θα βάλουμε να δούμε. Οι άλλοι ήθελαν κωμωδίες, ο ένας έλεγε Βέγγο ή άλλη ήθελε να δούμε «η Αλίκη στο ναυτικό», ο καθένας το χαβά του.

Εγώ είμαι πιο ευαίσθητη και πιο ρομαντική. Εγώ περιμένω αυτόν ή αυτήν που θα έρθει να με «σώσει», να με πάρει σπίτι του και να ζήσουμε μαζί πολύ ευτυχισμένοι και να τρέχουμε και να παίζουμε μαζί.
Αυτά σκεφτόμουν πάτησα το play στο dvd. Τι το ήθελα;
Να τα κλάματα και η συγκίνηση κάθε φορά που βλέπω τον Έντουαρντ να πηγαίνει στο τέλος της ταινίας με τη λιμουζίνα να κλέψει την πριγκίπισσα Βίβιαν.

– Τί εννοείτε ότι δεν ξέρετε ποιοι είναι αυτοί;
Είναι δυνατόν να μην έχετε δει το Pretty Woman;
Την πιο ρομαντική ταινία όλων των εποχών; Από που νομίζετε ότι απέκτησα αυτά τα σημάδια στο πρόσωπό μου; Από τη μάσκαρα που έτρεχε χτες το βράδυ, την οποία την είχα πληρώσει και ένα σωρό λεφτά γιατί μου είπαν ότι είναι αδιάβροχη.
Ναι, αλλά δεν είναι!

Τέλος πάντων, συνήλθα τώρα, δεν θα την δω σύντομα ξανά αυτήν την ταινία, δεν αντέχω τόσο συγκίνηση, ας δούμε κάτι άλλο, ό,τι θέλετε.
Σε άλλα νέα, να σας πω ότι είμαι γεννημένη κατά τον Μάρτιο του 2020 και είμαι μεσαίο (προς μικρόσωμο) μέγεθος. Είμαι στειρωμένη, εμβολιασμένη και υγιέστατη και αναζητώ σπίτι και οικογένεια για να βλέπουμε μαζί τηλεόραση και να κάνουμε βόλτες.

Το όνομά μου είναι Κοάλα, είμαι της γνωστής οικογενείας της Γλυφάδας. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για μένα (και για την αδιάβροχη μάσκαρα που δεν πρέπει να πάρετε) μπορείτε να καλέσετε το 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο