Τον Λίο, εμείς τον λέμε και Λεωνίδα, τον συναντήσαμε τέλος Οκτωβρίου όταν πήγαμε να τον πάρουμε από τη Καλαμπάκα. Να σας πούμε την αλήθεια, όταν τον είδαμε από κοντά είπαμε ότι δεν θα ζήσει…
https://www.facebook.com/SPAZGREECE/posts/4778931678804091

Ο Λίο ήταν σαν να είπε “πάρτε με από εδώ, θέλω να ζήσω, θα ζήσω σε πείσμα αυτών που θέλησαν να με πεθάνουν από την αδιαφορία…”Κάθε μέρα έδινε μία μικρή μεγάλη μάχη για να φτάσουμε 3 μήνες μετά περίπου να τον κοιτάμε και να μην πιστεύουμε ότι είναι αυτός.

Ο Λίο έχει μεταμορφωθεί. Είναι ένα πλάσμα φοβερά χαρούμενο, κοινωνικό, δεν έχει καμία φοβία, κανένα πρόβλημα, κανένα θέμα με άλλους σκύλους, λατρεύει όλους τους ανθρώπους. Είναι άψογος στο σπίτι και στη βόλτα. Στάθηκε τυχερός πολλές φορές, έπεσε στα χέρια της Δήμητρας που τον φιλοξενεί και τράβηξε διάφορα μαζί του τις πρώτες ημέρες μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του και μέχρι να πεισθούμε όλοι ότι θα ζήσει.

Ο Λίο σήμερα στέκεται αξιοπρεπώς και στεκόμαστε και εμείς πίσω του και ζητούμε ένα σπίτι και μια οικογένεια για εκείνον. Είναι ένα φανταστικό αγόρι που έφτασε στο θάνατο, τον παράτησε και γύρισε ξανά για να ζήσει και να ζήσει καλά! Είναι περίπου 4-5 ετών, είναι μεσαίο μέγεθος, έχει καταπληκτικό πλέον τρίχωμα και υπέροχα αυτιά. Σε λίγο καιρό θα στειρωθεί και θα είναι τέλειος.

Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ σε ένα σπίτι για να πάει και ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ από αγάπη. τηλ 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή ΣΚ.