Λούκας ή Λουκάς αναλόγως σε ποια πλευρά της Αδριατικής και του Ιονίου θα με πετύχετε. Βλέπετε περνάω το χρόνο ανάμεσα στα νότια προάστια της Αττικής και του Μιλάνο, με συχνές εκδρομές στη Λίμνη Κόμο ή στη Λίμνη της Βουλιαγμένης. Και στις δυο απολαμβάνω γκουρμέ πατεδάκια κ μους και κάνω κάποια κόλπα τύπου κάτσε για να μην νομίζουν ότι μου τα δίνουν άδικα.

Όταν φιλοξενούμαι στα ξενοδοχεία 6 και 7 αστέρων είμαι ένας κύριος καθώς έχω μάθει και εδώ στο σπίτι της φιλοξενίας μου να είμαι σωστός. Ταξιδεύω άνετα στο αυτοκίνητο αν και προτιμώ τις άσπρες λιμουζίνες. Τα πάω καλά με άλλα σκυλιά, συναντιόμαστε συχνά σε διάφορα ιβέντ διάσημων, ξέρετε… Του Τζόρτζιο (Αρμάνι) και του Τζορτζ (Κλούνεϊ).
loukas kol

Αυτή η ζωή όμως με έχει κουράσει και πλέον έχοντας συμπληρώσει το πρώτο μου έτος αποφάσισα να κατασταλάξω και νομίζω ότι θα ήθελα να μείνω στην Ελλάδα. Μου αρέσει εδώ.

Αν θα θέλατε να με φιλοξενήσετε για πάντα λοιπόν, καλέστε την υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων μου στο 6945598760 απογευματινές ώρες, μερικές φορές ταξιδεύει και την πιάνει η διαφορά ώρας.

Θα με δώσουν με συμβόλαιο υιοθεσίας του ΣΠΑΖ, πρέπει να είναι κάποιο νέο στούντιο στη Φλόριντα μάλλον, οπότε παρακαλώ κοινοποιήστε με. Τσάο και γκράτσιε μόλτο!