Δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχετε ακριβώς στο μυαλό σας όταν σκέφτεστε “γάτα” ή “υιοθεσία γάτας” ή “γάτο”.

Σίγουρα δεν έχετε τον Μάρκο Αυρήλιο.
Γάτος μασίφ, γάταρος με όλη τη σημασία της λέξης.
Σε γεμίζει τόσο πνευματικά με τον απίστευτο και λίγο μπρουτάλ χαρακτήρα του, όσο και σωματικά καθώς η πατσοκοιλιά του προσφέρεται για ατελείωτα χάδια και πολύ μαλακές αγκαλιές.

Ο Μάρκος Αυρήλιος, αν πραγματικά έχει σημασία το ιστορικό του, αλλά ίσως και να έχει, μαζεύτηκε με το πόδι του άσχημα χτυπημένο και εξαρθρωμένο. Γιατροπορεύτηκε 3 και κάτι μήνες, έμεινε σε κλουβί περίθαλψης, ήταν αγρίμι και πολύ στραβωμένος μέχρι τη μέρα που έγινε καλά και μπόρεσε να κυκλοφορήσει ελεύθερος.

Άφησε πίσω του τον τσαμπουκά και τα νεύρα και μεταμορφώθηκε σε χοντρή γουργουρομηχανή. Ήταν αδύνατο να τον γυρίσουμε στο δρόμο, μας κέρδισε πέρα για πέρα, είναι ένας γάτος μοναδικός.

Απολαμβάνει τα χάδια, κάνει αυτά τα πολύ χαριτωμένα ματάκια και ζητά ένα σπιτικό να πάει να συνεχίσει με ασφάλεια τη ζωή του.
Έχει μόνιμο ύφος “αγάπησε με, είμαι ένας θεούλης παχουλός και μαλακός” και αγαπά πολύ το φαγητό (και ΠΟΙΟΣ θα τον κατηγορήσει). Είναι φοβερά επικοινωνιακός και πανέξυπνος.

Αν είστε του σπιτιού και του καναπέ, ΝΑΙ, αυτός ο γάτος είναι για εσάς. Είναι περίπου 4-5 ετών, έχει ξεπεράσει κάθε γατοεφηβική τρέλα, οπότε μιλάμε για σοβαρότητα και ωριμότητα. Δεν γδέρνει έπιπλα, δεν κάνει φυτίλια τους καναπέδες, δεν κάνει σερπαντίνες τις κουρτίνες.
Δεν πηδάει πάνω σε τραπέζια, δεν γυρνάει σαν σβούρα μες το σπίτι και πηγαίνει στην άμμο του χωρίς να βγάλει ΕΝΑ κόκκο απ’ έξω.

Δώστε του ένα καναπέ και ένα παράθυρο για κουτσομπολιό και θα σας δώσει τη ζωή του!

Είναι στειρωμένος και υγιής. Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6934307992