Εμφανίστηκε με μια κακοκαιρία, έκανε πολύ μεγάλο καλό σε μια ολόκληρη οικογένεια, σκόρπισε χαρά και ευτυχία και έφυγε μόλις γύρισε ο καιρός.
Έτσι και αυτή. Ή κάπως έτσι. Αυτό θα κάνει. Να σας εξηγήσουμε. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας κακοκαιρίας ή της αμέσως προηγούμενης, έρχονται και φεύγουν με ρυθμούς και ονόματα που δεν μπορούμε να συνηθίσουμε, εμφανίστηκε στην Άνω Γλυφάδα. Φοβισμένη και απλησίαστη, το στρες της πρόσφατης εγκατάλειψης την είχε κυριέψει.
Μετά από μεγάλη προσπάθεια μαζεύτηκε από κάποιους υπέροχους ανθρώπους οταν τη βρήκαν κουλουριασμένη να τουρτουριζει σε ένα παρκάκι και με τη βοήθεια του ΣΠΑΖ έκανε εξετάσεις και στειρώθηκε.
Και μεταμορφώθηκε. Σήκωσε την ουρά της, χαλάρωσε και απέκτησε αυτό το καταπληκτικό βλέμμα που μπορεί να λιώσει την πιο παγωμένη καρδιά.
Σαν τη Μαίρη Πόπινς της Γλυφάδας, η κακοκαιρία έγινε η αφορμή να έρθει και θέλουμε πριν γυρίσει ο αέρας να βρει το δικό της παντοτινό σπίτι.
Εξαιρετικά τρυφερή, λατρεύει ανθρώπους και παιδιά, είναι ήρεμη, ήσυχη και πεντακάθαρη. Είναι μεσαίο μέγεθος, περίπου 1,5 έτους, οι εξετάσεις της ήταν άψογες.

ΑΝ ψάχνατε τόσο καιρό τον τέλειο σκύλο για εσάς ή για την οικογένεια σας, μη ψάχνετε άλλο.
Όταν θα καλέσετε για εκείνη θα τη ζητήσετε ως Μαίρη Πόπινς. Η καλύτερη νταντά όλου του κόσμου.
Παρακαλούμε κοινοποιηστε.
Τηλ 6945598760 καθημερινά μετά τις 16.00 η Σαββατοκύριακο.