Ο Μίλτος είναι ένας σκύλος της κατηγορίας μεγαλόσωμο (αρνί), έχει έναν ήρεμο σχετικά χαρακτήρα, αφού του περάσει ένας αρχικός ενθουσιασμός που έχει για όλους τους ανθρώπους, έχει καλό χαρακτήρα, είναι ένα μεγάλος κούταβος.
Είναι κοινωνικός και τρυφερός ψάχνει χέρι για χέρι και αγκαλιά για αγκαλιά. Πάρα τον καλό του χαρακτήρα και την μεγάλη του καρδιά πρέπει να βρεθεί κάποιος να καταλάβει ότι δεν πρέπει να ξεφύγει και δεν πρέπει να γίνει ένας σκύλος δίχως όρια και έλεγχο.
Είναι γεννημένος περίπου τον 3/2022, έχει κάνει εξετάσεις και έχει στειρωθεί, είναι υγιής και έτοιμος να βρει το παντοτινό του σπίτι.
Χρειάζεται λίγο χρόνο να μάθει τη βόλτα και τον έξω κόσμο, η παραμονή του σε πανσιόν τον έχει πάει πίσω σε αυτό, η λαχτάρα του για λιχουδιές όμως θα τον πάει γρήγορα μπροστά 😉
Αυτό που δεν έχετε καταλάβει εσείς και για το σκοπό αυτό γίνεται η ανάρτηση αυτή είναι ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να είναι ο σκύλος της ζωής σας και απλά να μη το γνωρίζατε μέχρι στιγμής.
Αυτά. Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ. Τηλ 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο.

I starred in an action film where I was chased down by the deputy mayor of the town of Glyfada, caught, fixed and cuddled ever since! Well the true story is that I am looking for you. Yes, since you are reading my bio, go ahead and book your appointment, you need a star in your life and that is ME; Miltos! 

Promise to melt you down like icecream with all my love and affection. I’ve already won over all the ladies here!

March 2022

Large

Sheepdog mixed breed

Strong and friendly, looking for a familly who will respect his needs. He’ll need a caretaker who has compassion and perseverance.

I am a hoot at happy hour so give me a call after work! Interested? Contact +306945598760 weekdays and Saturdays after 5pm (GMT+3)

Σχετικά άρθρα