Έχετε δει τις αναρτήσεις που κυκλοφορούν σε facebook και instagram και προειδοποιούν τον κόσμο να μη πιστεύει ότι βλέπει, να μην εμπιστεύεται και κυρίως να μην δίνει βάση σε πρότυπα έτσι όπως αυτά χτίζονται ή διαφημίζονται μέσα από το μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν, οι φωτογραφίες και τα κιλά είναι φτιαγμένα, τα χείλη φουσκωμένα, οι κοιλιακοί γραμμωμένοι, τα μπούτια σβησμένα κτλ, ξέρετε εσείς.
Αντίθετα και αντίθετες με όλα αυτά, εμείς στηρίζουμε, τονίζουμε και προωθούμε τη φυσική ομορφιά, αυτήν που δεν έχει επηρεαστεί από τυχόν σκυλομπότοξ ή τραβηγμένες μουσούδες.

Σας φωτογραφίσαμε όπως θα ήταν η τελειότητα αλλά και όπως είναι η πραγματικότητα, σας παρουσιάζουμε και σας ζητούμε να την προωθήσετε προκειμένου να βρει σπίτι και οικογένεια.
Μιμή λοιπόν. Γεννημένη τον Ιανουάριο, σχεδόν μικρόσωμη καθώς είναι πολύ κοντούλα με ύψος σχεδόν ως το γόνατο (γόνατο εθελόντριας 1,65 όχι 1,90), με χαρά, όρεξη, διάθεση και απίστευτη αγάπη για τους πάντες και τα πάντα.

Θα δοθεί στειρωμένη, εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ. Προλάβετε γιατί θα γίνει ανάρπαστη!
Τηλ. 6945598760 καθημερινά μετά τις 16.00 ή Σαββατοκύριακο