Φανταστείτε ένα αγαπημένο σας ρούχο. Ένα τζιν πχ, που το έχετε βάλει για καλό, για πρόχειρο, για καθημερινό.
Σας έχει σώσει από πολλά προβλήματα όταν σας έχουν καλέσει κάπου τελευταία στιγμή, το έχετε βάλει με μία κόκκινη γόβα ή ένα επίσημο ή ένα κυριλέ αντρικό παπούτσι.

Ενα τζιν που το έχετε πλύνει και το έχετε απλώσει και στεγνώσει εκατοντάδες φορές. Αν ανοίξει λίγο παραπάνω κάποιο σκίσιμο που έχει, το έχετε μπαλώσει, αν φύγει το κουμπί το έχετε αντικαταστήσει. Έχετε λερωθεί με αυτό, έχετε αλλάξει λάστιχο με αυτό, έχετε πέσει με αυτό, έχετε αγαπήσει, έχετε χωρίσει, έχετε γελάσει, έχετε κλάψει, έχετε περάσει καλά, έχετε περάσει άσχημα. Έχετε πάει στο πάρκο, έχετε πάει διακοπές, έχετε πάει στο βουνό, έχετε πάει στη θάλασσα, σε μια συναυλία, στο πάρτι των παιδιών σας. ΟΛΑ ΑΥΤΑ με το αγαπημένο σας τζιν.

Μέχρι που μια μέρα ξυπνάτε και αποφασίζετε το αυτό το τζιν ΔΕΝ το θέλετε άλλο. Αλλάξατε δουλειά ή αλλάξατε σύντροφο και το τζιν αυτό ΔΕΝ ταιριάζει πλέον στο στυλ σας ή τη ζωή σας.
Το βάζετε λοιπόν σε μια σακούλα, μπαίνετε στο αμάξι και οδηγείτε μέχρι το μαγαζί που το πήρατε. Και το αφήνετε εκεί. Και λέτε στην πωλήτρια “Θέλω να το επιστρέψω, ΔΕΝ το θέλω άλλο”

Αυτό το τζιν είναι ο Όλιβερ. Μετά από όλες αυτές τις στιγμές, εκείνοι που θεωρούσε οικογένεια, αποφάσισαν, πολύ απλά, ότι δεν τον θέλουν άλλο, χωρίς λόγο, και τον επέστρεψαν. Απλά δεν τον ήθελαν άλλο,

Αν είναι κάτι που λατρεύουμε λίγο παραπάνω από όλα τα πράγματα που λατρεύουμε στους σκύλους, είναι η μοναδική τους ικανότητα ή ιδιότητα ή όπως θέλετε πείτε το, του να ξεχνούν. Του να συγχωρούν, του να μην κρατούν κακία.
Ο Όλιβερ είναι χαρούμενος, εμείς όχι, εκείνος ψάχνει σπίτι και εμείς πρέπει να του το βρούμε. Για πάντα αυτή τη φορά.
Είναι στειρωμένος, εμβολιασμένος και υγιής. Έχει μάθει να ζει σε σπίτι, είναι καθαρός και δεν λερώνει. Είναι κοινωνικός με άλλους σκύλους και πολύ καλός με παιδιά.
Τηλ 6945598760 καθημερινά μετά τις 4 ή Σαββατοκύριακο.