Αν ήταν σταρ του σινεμά, το ύφος σίγουρα το έχει, θα ήταν κάποιος τζέντλεμαν όπως ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ ή ο Σον Κόνερι ή ο Στιβ Μακ Κουίν ή ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Παρά πολύ γοητευτικός, με θαυμάσιο χαρακτήρα και έντονη προσωπικότητα. Είναι λίγο πιο νεαρός σε ηλικία (κάνοντας και τη μετατροπή ανθρώπινων χρόνων σε σκυλίσιων ή αντίστροφα), σίγουρα όμως μια μέρα θα μιλάμε για εκείνον όπως μιλάμε για εκείνους.
Πολύ κοινωνικός, πολύ τρυφερός με ανθρώπους και με παιδιά, δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τους τρόπους του. Για την ομορφιά του δεν θα σχολιάσουμε πολλά, τι να πούμε άλλωστε, τα λόγια είναι περιττά.

Είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 2017 και πανέξυπνος. Αναζητά οικογένεια να μπορέσει να διαχειριστεί έναν τζέντλεμαν λοιπόν.
Είναι μεσαίο μέγεθος, υγιής, εμβολιασμένος και στειρωμένος.

Το παραπάνω κατοικίδιο δίνεται για υιοθεσία από τον ΣΠΑΖ (Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων) με Αρ. Πρωτοδ. Αθηνών 773/87.
Τηλ 6945598760 καθημερινές μετά τις 4 ή Σαββατοκύριακο.

You know all those famous actors, the stars from earlier periods or now, that you just look at and melt? Well, that’s kind of like Oliver. Humphrey Bogart or Sean Connery or Steve Mcqueen or Robert Redford have nothing on our gorgeous boy with the most beautiful eyes ever.

Born January 2017, he comes with a shiny coat, a perfect set of teeth and an amazing character.
He has everything expect a home, so this s what we need you for.