Ο Πάρις έφυγε από εμάς Μιχάλης. Έφυγε υγιέστατος και έτσι ξαναγύρισε. Ως Μιχάλης ή ως Πάρις, δεν είμαστε σίγουρες πως θα τον φωνάζουμε, σίγουρα πάντως αυτός είναι υγιής.
Μπερδευτήκατε; Εμείς να δείτε…
Βλέπετε κάνουμε ραντεβού με ανθρώπους, προσφέρουμε ότι μπορούμε, αναφέρουμε ότι γνωρίζουμε. Όχι μόνο από θέματα τυπικά όπως τα συμβόλαια υιοθεσίας.
Από κτηνιάτρους, εκπαιδευτές, από την καρδιά μας και την ψυχή μας. Το χρόνο μας, τις μέρες μας. Τις σκέψεις και τις ευχές και τα όνειρα μας. Και πάνε όλα τόσο καλά μέχρι να μην πάνε.
Μέχρι ξαφνικά να αρχίσουν πράγματα να μην ακολουθούνται, μέχρι να αρχίσουν όσα έχουν ειπωθεί και έχουν δουλέψει να μην τηρούνται. Μέχρι να αρχίσουν τα “προβλήματα” αυτά τα άδικα, για τα οποία δεν φταίει ο σκύλος.
Και ξαφνικά έρχεται η ταμπέλα “επιθετικός”. Σε τι; Σε πόιντερ που όποιος γνωρίζει τι εστί κυνηγόσκυλο το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να γελάσει.
Εμείς είμαστε ανάμεσα στα γέλια και στα κλάματα. Το κρίμα και η απογοήτευση αλλά και το πείσμα ότι θα βρεθεί το καλύτερο. Το κατάλληλο. Το παντοτινό.
Ο Πάρις Μιχάλης αντικαταστάθηκε ήδη από κουτάβι και εμείς καλουμαστε να αποκαταστήσουμε εκείνον. Οπότε πάμε ξανά.

Νεαρός κύριος. Ευγενέστατος και πολύ κοινωνικός με ανθρώπους και με όλους τους σκύλους. Λειτουργεί σαν ένα γλυκύτατο ρομποτακι. Έχει το πρόγραμμα του, ξέρει τη βόλτα του, το παιχνίδι του, τον ύπνο. Δώστε του ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητα του, θα σας δώσει την καρδιά του.
Ψάχνει για σπίτι και οικογένεια ξανά. Την πραγματική αυτή τη φορά.

Είναι γεννημένος περίπου
Το παραπάνω κατοικίδιο δίνεται για υιοθεσία από τον ΣΠΑΖ (Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων) με Αρ. Πρωτοδ. Αθηνών 773/87

Paris is a lovely boy, a pointer with a heart of gold. As expected, he is brilliant with all other dogs and with all people. He is very affectionate, very social and he is crate trained, in fact he loves his crate and uses it with pleasure to sleep and relax.
He was approx April 2016, he is healthy, neutered and vaccinated.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1831261976904424.1073742173.183003141730324&type=1&l=a6bc4c71e6