Πασχαλινό παζάρι του ΣΠΑΖ στον ίδιο χώρο, στο Διασχολικό Κέντρο του Δήμου Γλυφάδας, το Σάββατο 9 Απριλίου, από τις 10 ως τις 5, ίσως και λίγο παραπάνω αν χρειάζεστε περισσότερο χρόνο να κάνετε τα πασχαλινά σας ψώνια.

Οι χειροτέχνες μας θα είναι εκεί με τις υπέροχες δημιουργίες τους.

Τα είδη ΣΠΑΖ με κάποιες εκπλήξεις θα είναι εκεί.

Τα μεταχειρισμένα είδη μας θα είναι εκεί. Και το Σάββατο αλλά ΚΑΙ την Κυριακή ως τις 2 το μεσημέρι.

Ο καιρός φαίνεται ότι θα είναι καλός οπότε μπορείτε να απολαύσετε ένα καφεδάκι, ένα αναψυκτικό μία σανγκρία μαζί με τις νοστιμιές που θα έχουμε για εσάς. Φυσικά τα αγαπημένα σας hot dogs (και vegan).

Σας περιμένουμε λοιπόν να διασκεδάσουμε, να γιορτάσουμε και όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον ΣΠΑΖ να συνεχίσει να βοηθάει τα αδέσποτα.

Επειδή πολλοί μας ρωτάτε ποιοι μπορούν σύμφωνα με τα μέτρα για τον κορωνοϊό να παρευρεθούν να σας πούμε ότι σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν σήμερα (3/4/22)

Κρατάμε αποστάσεις και φοράμε συνεχώς τη μάσκα μας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους:

1. Στους ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ χώρους του συγκροτήματος του Διασχολικού Κέντρου επιτρέπονται εμβολιασμένοι και νοσήσαντες με πιστοποιητικό από το gov.gr και ταυτότητα

ανεμβολίαστοι με αρνητικό rapid test 48 ωρών ή PCR test 72 ωρών με πιστοποιητικό από το gov.gr και ταυτότητα.

Πολλοί από τους χειροτέχνες μας θα είναι στους εξωτερικούς χώρους. Μαζί και τα είδη ΣΠΑΖ.

2. Στην κεντρική αίθουσα και στην αίθουσα των μεταχειρισμένων επιτρέπονται ΜΟΝΟ εμβολιασμένοι και νοσήσαντες με πιστοποιητικό από το gov.gr και ταυτότητα.

3. Στην κεντρική είσοδο του συγκροτήματος (οδός Επαμεινώντα) θα γίνεται ο έλεγχος και θα πρέπει να δείξετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και την ταυτότητα σας (για να έχετε πρόσβαση σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο) ή αρνητικό rapid test 48 ωρών ή PCR test 72 ωρών για να έχετε πρόσβαση μόνο στον εξωτερικό χώρο. Πάντα από το gov.gr.

4. Τα παιδιά από 4 έως 17 ετών θα πρέπει να επιδείξουν αρνητικό self test 24 ωρών ή πιστοποιητικό νόσησης αλλά και αυτά δηλωμένα στο gov.gr

Τηρώντας τα μέτρα – γιατί η υγεία όλων είναι το πιο σημαντικό – ανυπομονούμε να σας δούμε στο Μπαζάρ μας στις 9 Απριλίου.

Να γεμίσουμε θετική ενέργεια, να περάσουμε όμορφα και να βοηθήσουμε τον ΣΠΑΖ να συνεχίσει να βοηθά τα αδέσποτα.