Σε ένα Σαββατοκύριακο μπορούν να γίνουν πολλά, μπορούν να αλλάξουν πολλά!
Μπορούν να αλλάξουν οι ζωές αρκετών αδέσποτων χάρη ακόμα και στην πιο μικρή προσφορά του καθενός από εμάς.

Το Σάββατο 16 Απριλίου σας προσκαλούμε στο Πασχαλινό μπαζάρ του ΣΠΑΖ στον χώρο εκδηλώσεων του δήμου Ελληνικού, στην πρώην Αμερικάνικη βάση, δίπλα στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.
Από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα ελάτε να κάνετε τα πασχαλινά ψώνια για το βαφτιστήρι σας, τους δικούς σας, τους φίλους σας. Ελάτε να πιείτε κρύο ή ζεστό καφεδάκι, να τσιμπήσετε κάτι στο πόδι από τα υπέροχα σπιτικά φαγητά που θα είναι απλωμένα στον μεγάλο μπουφέ μας.
Ελάτε να δείτε τις μοναδικές δημιουργίες που έχουν ετοιμάσει οι συμμετέχοντες χειροτέχνες μας και να δοκιμάσετε την τύχη σας στην τόμπολα στην οποία σας περιμένουν πλούσια δώρα!

Στο μπαζάρ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ότι μεταχειρισμένα είδη μπορείτε να φανταστείτε σε κατάσταση όμως που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ρούχα, βιβλία, έπιπλα, διακοσμητικά, μικροσυσκευές και πολλά άλλα και φυσικά είδη για τα αγαπημένα μας τετράποδα και είδη ΣΠΑΖ.

Κούπες, μπλούζες και φούτερ, βραχιόλια, αυτοκόλλητα, ατζέντες μολύβια και στυλό και ένα σωρό άλλα καλούδια.

Όλα τα έσοδα διατίθενται στα αδέσποτα, σε περιθάλψεις, στειρώσεις, εμβολιασμούς, ένα έργο του ΣΠΑΖ που κλείνει φέτος τα 30 χρόνια.

Και δεν τελειώνουμε το Σάββατο! Το απόγευμα ξεστήνουμε πάγκους, τους πάγκους των χειροτεχνιών και απλώνουμε λουλούδια και διαμάντια! Τι λουλούδια και διαμάντια; Ανεκτίμητα “είδη”.

Λινκ για τις εκδηλώσεις:
Μπαζάρ: https://www.facebook.com/events/482372988625001/
Χάρτης: https://www.google.com/