Αριστερά η Λήδα 2 μηνών το Μάη του ’18, δεξιά πάλι η Λήδα σήμερα Ιανουάριο ’19, 10 μηνών.
Για τη Λήδα μεχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί το κατάλληλο σπίτι, δεν έχουν βρεθεί οι άνθρωποι που θα καταλάβουν το πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε τις ανάγκες και την ίδια την φύση του σκύλου.
Όταν ήταν μικρό και γλυκό κουτάβι είχε πολλούς ενδιαφερόμενους, κανένας όμως δεν μπόρεσε να καταλάβει το πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε από πολύ νωρίς να μαθαίνουμε απλά και βασικά πράγματα στο κουτάβι μας.
Να μην το αφήνουμε ανεξέλεγκτο να αλωνιζει μέσα στο σπίτι, να μην το αφήνουμε να δαγκώνει και να παίζει με ότι βρει, να του μάθουμε με σωστό τρόπο το που να λερώνει. Όλα αυτά που εμείς θεωρούμε δεδομένα, κανένα κουτάβι δεν μπορεί να τα μάθει από μόνο του και χωρίς κάποιον που να ξέρει πώς να του μάθει τι είναι σωστό και τι όχι, τι είναι επιτρεπτό και τι δεν είναι.
Έχετε αναρωτηθεί γιατί υπάρχουν τόσο μεγάλα SOS δίπλα στα κουτάβια σε εκατοντάδες αγγελίες κάθε μέρα;
Σκυλάκια που πλασαρίστηκαν ως αρκουδάκια ή ως λούτρινα, που πήγαν σε σπίτι χωρίς κάποιο πάρκο ή κάποιο χώρο δικό τους και χωρίς όρια ή κανόνες.
Σκυλάκια που αφέθηκαν να χοροπηδάνε κατά βούληση σε καναπέδες και κρεβάτια και διδάχθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους όλα όσα ακριβώς ΔΕΝ έπρεπε να κάνουν και εν τέλει επεστράφησαν από τους ίδιους λες και έφταιγαν αυτά.
Σκυλάκια που υιοθετήθηκαν για παιδάκια που ιδίως σε πολύ μικρή ηλικία δύσκολα αντιλαμβάνονται τις διαφορές μεταξύ παιχνιδιών και σκύλων.
Η Λήδα λοιπόν πέρασε την κουταβοηλικία της σε μια πανσιόν. Εκεί έμαθε να συνυπάρχει με άλλους σκύλους, απέκτησε πρόγραμμα στην καθημερινότητα της και μανία με το μπαλάκι της.
Σήμερα και πλέον σχεδόν ενήλικη δεν θα έχει πρόβλημα με την εκμάθηση της τουαλέτας της και δεν θα δαγκώνει ότι βρει. Με σωστό πρόγραμμα και σχετικά μικρή προσπάθεια η Λήδα θα γίνει ένας εξαιρετικός σύντροφος και μια πιστή φιλενάδα.
Αν νομίζετε ότι η Λήδα είναι σήμερα για εσάς, επικοινωνήστε με το 6945598760 καθημερινά μετά τις 4 ή Σαββατοκύριακο για να τη γνωρίσετε, είναι καταπληκτική.
Είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και υγιής.
Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ.