Σε μια χώρα με αριθμούς αδέσποτων που πλησιάζουν τα 3 εκατομμύρια, έτσι λένε τα ανεπίσημα στοιχεία καθώς επίσημα δεν ασχολήθηκε ποτέ κανείς, υπάρχει ένα άσχημο πράγμα το οποίο μεταξύ μας ονομάζουμε “ανακύκλωση αδέσποτων”.Είναι πραγματικά λυπηρό να φτάνουν στα μηνύματα μας εικόνες με σκύλους δεμένους με 1μ. αλυσίδα ή λουρί, να μας παρακαλούν να τα πάρουμε, να τα σώσουμε, και αυτό να συμβαίνει στην εξωτική Άνω Γλυφάδα.

Στις αρχές Ιανουαρίου παραδόθηκε στο σωματείο μας η Πραλινα. Υιοθετημένη πριν 3 χρόνια, κουτάβι τότε, από την Πεύκη. Είχε το τσιπ της, είχε το συμβόλαιο υιοθεσίας της και για λίγο καιρό σίγουρα είχε σπίτι. Τον τελευταίο καιρό το σπίτι της ήταν μια αυλή και ένα κοντό λουρί. Ο ιδιοκτήτης της μας είπε χαρακτηριστικά “δεν είναι σκύλος για μέσα στο σπίτι» και τόσο καιρό αναρωτιόμαστε τι εννοούσαν άραγε την ώρα που κοντεύουμε να βάλουμε και δεινοσαύρους εμείς μέσα ξανά.

Δώσε σε ένα σκύλο ένα σπίτι και θα σου δώσει τη ζωή του για πάντα. Η Πραλίνα είναι μια καταπληκτική και χαρούμενη σκυλίτσα. Είναι πολύ τρυφερή και πανέξυπνη και αγαπά πολύ τους ανθρώπους. Είναι καθαρή πολύ στο χώρο της και λατρεύει τις βόλτες, ειδικά με το αυτοκίνητο.

Είναι περίπου 3,5 ετών, υγιής, εμβολιασμένη και στειρωμένη. Είναι μεσαίο μέγεθος και φοράει πάντα το μαύρο της eyeliner που της τονίζει τα μάτια. Θα μπορούσε να υιοθετηθεί από ζευγάρι ή από οικογένεια με παιδιά.

Η πρώτη της ανάρτηση: https://www.facebook.com/SPAZGREECE/posts/3947876551909612

Αν θεωρείτε ότι η Πραλίνα είναι η σκυλίτσα για εσάς ή την οικογένειά σας μπορείτε να καλέσετε στο 6945598760 για να τη γνωρίσετε, καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο.