Θα θέλαμε να ζούσαμε σε έναν… ασφαλή κόσμο, δεν θα πούμε ιδανικό, ο καθένας έχει διαφορετικά πράγματα στο μυαλό του ως ιδανικά. Θα θέλαμε πχ να μπορούσαμε να σας δείξουμε το πρόσωπο ενός 4χρονου κοριτσιού όταν σκύβει και αγκαλιάζει και φιλάει μια σκυλίτσα.

Να σας συστήσουμε τη Ρίτα. Νεαρή σε ηλικία, προέρχεται από την αγαπημένη μας Καλαμπάκα, εκεί οι σκύλοι δεν ζουν πολύ. Πεθαίνουν από αρρώστιες ή φολες οπότε εξ ορισμού η Ρίτα δεν πρέπει να είναι πολύ πάνω από 4 ετών.

Ανήκει στην κατηγορία “για παιδιά”. Οι κατηγορίες οι δικές μας δεν είναι μικρόσωμα, μεγαλόσωμα, μες το σπίτι, στο χωράφι. Είναι πιο απλές. Η Ρίτα ακολουθούσε όποιον έβλεπε παρακαλώντας τον να της δώσει μια ευκαιρία και εμείς αποφασίσαμε να της δώσουμε την ευκαιρία, γιατί κάποιος εδώ με οικογένεια και παιδιά θα διαβάσει αυτές τις γραμμές και θα σκεφτεί ότι αυτός, αυτή δηλαδή, θα πρέπει να γίνει ο σκύλος μου. Τα πάει καλά με άλλους σκύλους, δεν έχει θέματα συμπεριφοράς, είναι παιχνιδιάρα και τρυφερή.

Είναι μόλις 15 κιλά, είναι υγιής και στειρωμένη. Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο