Την προσοχή σας παρακαλούμε, μιλάμε για τον Ρόκυ.
Δυστυχώς για κάποια σκυλιά η προσαρμογή σε πανσιόν είναι δύσκολη έως αδύνατη. Πολλά σκυλιά έρχονται και φεύγουν, πολλοί άνθρωποι, φασαρία, ανταγωνισμός, ένταση, άγχος… Είναι ένας δυνατός, ενήλικος σκύλος με αυτοπεποίθηση. Είναι τόσο γλυκός με εμάς, με τους ανθρώπους γενικά. Του αρέσει να παίζει και να τρέχει μαζί μας, και ύστερα αφού χαρούμε και κουραστούμε όλοι, έρχεται για χάδια και ζούληγμα! Όμως η επιθετικότητα του προς άλλα σκυλιά έχει γίνει η σκοτεινή του πλευρά. Δεν μπορεί να μείνει άλλο εκεί. Χρειάζεται ένα σταθερό, ήρεμο περιβάλλον, χωρίς ενοχλήσεις από άλλα ζώα. Χρειάζεται κάποιον να εμπιστευτεί και να του δείξει τον κόσμο. Χρειάζεται κάποιον να ακολουθεί.
Rocky
Κουράστηκε να περιπλανιέται χαμένος. Αυτός ο κάποιος θα πρέπει να έχει ελεύθερο χρόνο, την θέληση να προσπαθήσει, επιμονή και υπομονή ειδικά στην αρχή, δύναμη, όχι τόσο σωματική όσο ψυχολογική και να είναι έστω και λίγο μέσα στο πνεύμα των ημερών αυτών. Να γίνει η γέφυρα του Ρόκυ για το παντοτινό του σπίτι! Εννοείται πως θα υπάρχει καθοδήγηση και συνεργασία με επαγγελματία εκπαιδευτή και θα καλύψουμε το κόστος. Επίσης όποια έξοδα προκύψουν κατά το διάστημα φιλοξενίας του θα καλυφθούν από εμάς. Εσείς είστε η ευκαιρία του! Ανοίξτε το σπίτι σας.

Είναι ένας αγόραρος 1,5 έτους. Είναι στειρωμένος, αποπαρασιτωμένος και εμβολιασμένος. Ζυγίζει γύρω στα 27 κιλά.

Τo παραπάνω κατοικίδιο δίνεται για υιοθεσία από τον ΣΠΑΖ (Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων) με Αρ. Πρωτοδ. Αθηνών 773/87.
επικοινωνία: 6978524131