Ο Ρούλης είναι ένα τρυφερότατο γατάκι με πολύ δυνατό γουργούρισμα και πολύ κοινωνικό.
Είναι αυτός που πρώτος πάει να υποδεχτεί τον κάθε επισκέπτη, να του δείξει με έντονο αλλά όχι επιθετικό τρόπο όλη την κολεξιόν των κόμπων και ποντικιών και παιχνιδιών που έχει και να ζητήσει να παίξει κάποιος μαζί του.
Είναι ο γατούλης που θα κάτσει δίπλα σου να δείτε μαζί τηλεόραση ή ο γατούλης που θα σου κάνει παρέα την ώρα που θα διαβάσεις το βιβλίο σου ή την εφημερίδα σου. Είναι ο γατούλης με τον οποίον θα μοιραστείς το πως ήταν η μέρα σου. Είναι ο γατούλης στον οποίον θα πεις καλημέρα το πρωί, καληνύχτα πριν κοιμηθείς το βράδυ. Είναι ο γατούλης φίλος και σύντροφος.

Γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014. Είναι υγιής, αποπαρασιτωμένος και στειρωμένος, ψάχνει την μόνιμη συντροφιά του!
Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας εντός Αττικής μόνο. Θα πρέπει να ζει μόνο στο εντός του σπιτιού. Έχει μικροτσιπ και είναι εμβολιασμένος.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας μήνυμα στο Facebook και στο adoptions@spazgreece.gr.

Roulis was born in September 2014 (approximately). He is such a tender creature! Healthy, vermifugated, neutered he is now looking for his companion! He will be given for adoption within the Attica area, to be living inside the home, only through an adoption contract, vaccinated and microchiped.

For information please send a message to our SPAZ Facebook page or email us at adoptions@spazgreece.gr.